21.8.2017

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä ja kuulumiset

Muutama päivä mennyt taas sellasta vauhtia, ettei koneella ole ehtinyt olemaan juuri lainkaan.  Teidän ihania kommentteja olen puhelimesta lukenut ja tirautellut niiden takia jo kyyneleitäkin. Olette ihan parhaita. :’) Tuli tosi hyvä fiilis, että kirjoitin imetyksestä, kun sain teiltä niin super ihania, kannustavia ja tsemppaavia viestejä. Tahtoisin kovasti vastata jokaiseen viestiin erikseen, mutta tällä hetkellä yksinkertaisesti ei tunnu kädet riittävän. Yöherätykset tekee itselleni sen, että päivisin on pikkukoomassa ja päikkäritkin tuntuu jotenkin ihan mahdottomilta nukkua.. Tämä on toki väliaikaista, joten ihmeen hyvin sitä jaksaa vähälläkin unella, kun muistaa asennoitua oikein.

Tälle viikolle on kalenteriin merkitty ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen enemmän ohjelmaa. Tähän asti ollaan menty lähinnä päivä kerrallaan ilman tarkempia suunnitelmia. Myönnän, että vähän jännittää miten kaikki systeemit saadaan toimimaan, kun tuntuu, että ollaan vielä niin opetteluvaiheessa kaikessa. Toisaalta kaiken kanssa täytyy vauvan kanssa oppia joustamaan, joten vaikka ohjelmaa onkin, niin tilanteen mukaanhan sitä aina mennään.

Koti näyttää tällä hetkellä aika pommilta. Yritän välillä korjailla sieltä täältä tavaroita, mutta yhtä nopeasti saan kaiken hujan hajan, kun etsin jotain tai heittelen pyykkejä ympäriinsä. :D Jotenkin käsittämätöntä miten sitä saakin kaiken jätettyä niin levälleen, vaikka taloudessa on vain yksi pieni tuhisija lisää. Taitaa kyllä vähitellen muovautua taito tehdä kaikki yhdellä kädellä. Nyt alkaa jo pyykkien kuivumaan laitto ainakin luonnistua varsin mallikkaasti pelkällä oikealla kädellä. :D

Nyt koitan saada jatkettua jo viikko sitten aloittamaani postausta sektiosta ja siitä palautumisesta… Eipä ole tainnut koskaan kestää postauksien kirjoittaminen näin kauan mitä nyt kestää… ;D Tulossa myös muoti-inspiraatiota sekä naisten että vauvojen saralla! :)

Palataan siis toivottavasti pikimiten ja ihanaa energistä alkavaa viikkoa kaikille! ♥ Ps. Kaikki vinkit piristymiseen ilman pannullista kahvia (josta nään jo uniakin) otetaan avosylin vastaan!!!!!! :”DD

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Raskausasu hempeän vaaleansinisessä @monasdailystyle

Pictures, Johanna Turpeinen / edited by me

(commercial links/kaupallinen linkki*)
Shoes, Ellos similar here*
Jeans, Ellos here*
Shirt, Bubbleroom similar here*

Tämä asu oli muuten päälläni viikonloppunakin. Paita sopii loistavasti imettämiseen ja nuo äitiyshousut ovat mukavat vielä aran sektiohaavan kanssa. Kokeilin vanhoja farkkuja ja suureksi ilokseni ne mahtuvat jo hyvin päälle, mutta vielä valitettavasti tavallisten farkkujen vetoketjut painaa ihan liikaa tuohon haavaan. Toivottavasti pian saisi vaihtaa jalkaan jo vanhat farkut! :)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Kristiina-Maria
  21.8.2017 at 14:24

  Hei tässä piristysvinkki ihan tuotteen muodossa! :D Tykkään tosi paljon tästä Baldinin huonetuoksusta, siinä on just oikea kombo sitruksia ja tykkään tästä enemmän kuin mistään noista yksinään. Enkä tietty tarkoita, että vauvan lähelle vaan johonkin mistä voit itse tuoksutella. Voimakkuus on mun mielestä just sopiva, ei jää liikaa leijumaan, mutta piristää kivasti. Mun mielestä myös pipetti- ja tippapulloissa oleviin sataprosenttisiin öljyihin verrattuna tosi nopea ja näppärä käyttää. Ootko muuten jättänyt kahvin koknaan pois vai onko se vaan ne suuremmat määrät, joista haaveilet? :D

  https://www.ruohonjuuri.fi/huonetuoksusuihke-ilo-feelfreude-baldin-4025121082427

  • Reply
   Mona
   21.8.2017 at 14:45

   Oi ihanaa kiitos muru <3:) Ja tuo vielä luomua <3 Meen testailemaan seuraavalla RJ reissulla :)
   SUUREMMAT MÄÄRÄT!!!!! :'''DD Raskauden aikana ei juuri edes tehnyt mieli kahvia, mutta nyt jumantsuikka.... Oon rajoittanut kahvin aamulla yhteen kuppiin, mutta eihän se riitä mihinkään :D Enkä oikein tohdi enempää juoda, ettei mee liikaa kofeiinia sitten maidon mukana Salamalle:/ Tosin voisihan sitä huijata itseään ja tehdä pannullinen kahvia, mutta vaan muutaman kupin kahvipuruilla :D Kahviteetä :D

 • Reply
  Lotta N.
  21.8.2017 at 15:20

  Muista olla armollinen itsellesi. ❤ Ja aivan varmasti jännittää, miten systeemit lähtee toimimaan, kun vauva on mukana touhuissa. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Ja muista, että ei ole maailmanloppu, jos vauva alkaa karjumaan bussissa, kaupassa tai muualla ihmisten ilmoilla. Mun vauva on nyt 8kk ikäinen, ja voi miten armollisesti niitä alkuaikoja nyt miettiikään. Kuinka sitä pelkäs, että ihan varmasti vauva alkaa huutaa bussissa.. Mutta se ei saa olla syy olla lähtemättä! Ja kun kerran on selvinnyt huutomatkasta, niin ensi kerta onkin jo helpompi. Ja kohta Salamakin on jo paljon isompi ja ehkä viihtyy jo paremmin, jos herää kesken unien. Meidän vauva alkoi heti rääkymään, kun heräsi vaunuista, siihen ei auttamut mikään muu kuin ruoka tai syliin ottaminen. Mutta nyt jo viihtyy rattaissa hienosti. Anyway, paljon tsemppiä jatkoon! ❤

  • Reply
   Mona
   22.8.2017 at 19:19

   Ihana sinä <3 <3 <3 Kiitos viestistä ja kannustavista sanoista:)

 • Reply
  Turkulainen äiti
  21.8.2017 at 15:22

  Hei Mona! Turkulaisena tulin miettineeksi, että oletko tietoisesti jättänyt kommentoimatta viime perjantain tapahtumia. Se on ihan okei, mutta jotenkin pisti silmään kun monet ei- turkulaiset bloggaajat ovat lausuneet surunvalittelunsa. Vauva aikana tosin kaikki tuntuu vielä kamalammalta, joten ymmärrän kyllä jos ei aiheen käsittelyyn ole ollut voimia! Kaunista syksyä teille kolmelle!

  • Reply
   Kristiina-Maria
   21.8.2017 at 20:04

   Mun on pakko vähän ihmetellä, että jokaiselta somepersoonalta odotetaan tapahtumiin jotain julkista reaktiota, jopa silloin kun on parin viikon ikäinen vauva kotona. Itsekin varmasti turkulaisena ymmärrät, että tilanteessa on tärkeintä ollut selvittää, että läheisillä on kaikki hyvin ja sitten yrittää rauhassa mennä eteenpäin. Monalla on niin paljon juuria Turussa, ettei me voida tietää miten lähelle häntä tapahtumat ovat tulleet ja varmasti jokainen meistä turkulaisista vähintäänkin tuntee jonkun, joka oli lähistöllä tapahtumien aikaan. Ja osa meistä valitettavasti joutuu toimittamaan niitä surunvalitteluja henkilökohtaisesti. Jos aika postauksille on muutenkin kortilla, niin mun mielestä on parempi keskittyä muihin aiheisiin ja itse toipua rauhassa. Ei se vähennä sitä, miten vahvasti tälläiset tapahtumat koskettavat, ertyisesti se pienen lapsen äitiin kohdistunut teko. Tiedän, että kommenttisi ei ollut pahalla kirjoitettu, mutta annetaanhan someammattilaisillekin vähän armoa sekä tilaa ja aikaa käsitellä asioita, etenkin vauva-arjessa! Enkä oikeastaan ymmärrä, millaista kommentia olisit tässä tilanteessa Monalta edes kaivannut? Eiköhän meidän kaikkien suru ole ihan tarpeeksi syvää, ilman että sitä tarvitsee hormonien pyörteissä enää lukijoille erikseen sanoiksi pukea.

  • Reply
   Mona
   22.8.2017 at 19:22

   Olen tietoisesti jättänyt aiheen täältä pois:'( :'( Ja kyllä ihan kamala asia varmasti jokaisen meidän mielestä. Sanomatta on selvää, että olen syvästi pahoillani ja järkyttynyt tapahtuneesta.
   Kaunista ja rakkauden täyteistä syksyä myös sinulle <3 Rakkautta todella nyt tarvitaan entistäkin enemmän ympärille.

   • Reply
    Mona
    22.8.2017 at 19:22

    Kristiina-Maria <3 <3 <3 <3

 • Reply
  Åsa-Maria
  21.8.2017 at 22:40

  Turkulaisena en yhtään ihmettele / mieti miksi joku ei kommentoi tai kommentoi Turussa tapahtunutta järkyttävää tapahtumaa. Kommentointi, kauhistelu tai valittelu ei auta ketään, mutta toki ymmärrän että ihmiset haluaa puhua ja esittää suruvalitteluita. Tämä ei ole vain meidän turkulaisten, nykyisten tai entisen, vaan koko kansan suru.

  En kyllä yhtään ihmettle, miksi nuori ihminen joka on keskellä elämänsä suurinta myllerrystä, äitiyden alkutaipalella, ei kommentoi tapausta. Vaikka olisi joskus asunut Turussa.

  Hyvää syksyä Monan perheelle!

  • Reply
   Mona
   22.8.2017 at 19:23

   Kiitos ja sinulle myös <3 Levitetään ympärille rakkautta ja hyvyyttä sen minkä ehdimme. Sitä tarvitaan. Ja rukoillaan voimia uhreille ja omaisille. <3:'( Suru varmasti koskenut kyllä ihan kaikkia meitä suomalaisia.

 • Reply
  Emmiina
  22.8.2017 at 17:15

  Piristysvinkeistä parhaat on mun mielestä ulkoilma ja aikuinen seura. Vielä parempi jos ne yhdistää: esim. vaunulenkille ystävän tai tuttavan kanssa. Toinen äiti on paras seura, koska vertaistuki. :) Ei kannata turhia stressata. Tee vaan niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Jos esim. vauva nukahtaa vain rinnalle, vaali sitä ja ole onnellinen, että nukahtaa jollain konstilla. Ei kannata ajatella, että voi ei, nyt totutan vauvani siihen ja siihen. Vauvat kyllä oppivat kaikenlaista ajan saatossa. :) Ihanaa, armollista vauva-aikaa sinulle! T. kahden mutsi

  • Reply
   Mona
   22.8.2017 at 19:24

   Todellakin!!! :) Paras vinkki <3 <3 Kiitos :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *