11.7.2017

Lehtikaalismoothie

Kauniin aurinkoisen viikon jälkeen tämän päivän sade ei tunnu haittaavan lainkaan. Kuulumisten kertominen on viime aikoina jäänyt vähemmälle, mutta pyrin pian saamaan raskausviikko 38- postauksen julkaisuun ja kirjoittelen samalla viimeisten viikkojen fiiliksistä. Tällä hetkellä olo on kuitenkin kerrassaan mainio väsymystä lukuunottamatta ja jotenkin oma fiilis on nyt tosi rauhallinen ja rento.

Edelleen joudun harjoittelemaan tiettyjä osa-alueita itsessäni ja raskauden lopussa suurin haasteeni on ollut ei:n sanominen. Kalenterin karsiminen ja itsekkään ei:n sanominen on kuitenkin tuonut viimeisiin viikkoihin todella paljon hyvää vaikka se välillä onkin vaikeaa sanoa ei. Nyt siis kuuntelen omaa kehoa ja mieltä ilman huonoa omaa tuntoa siitä mitä muut voisi ajatella. Vaihteen hidastaminen on tehnyt todella hyvää ja pyrin loppuraskauden menemään päivä kerrallaan oman jaksamisen mukaan, enkä sovi liikaa ohjelmaa päiville. Oma kehoni ja mieleni kaipaavat nyt paljon normaalia enemmän rentoutumista ja lepoa sekä positiivista ja lämmintä energiaa ympärille.

(commercial links*) marmorialusta, täällä* / kulho, täällä* / muki, täällä

Hyvää energiaa saa myös aina ravintorikkaasta ruuasta. Välillä väsymyksen kanssa ruuan tekeminen ei ole ensimmäisenä mielessä, mutta onneksi esimerkiksi smoothiet on tosi helppoja ja nopeita väsätä.

Tässä tämän aamuisen lehtikaalismoothien resepti. Helppo ja yksinkertainen, mutta täynnä kaikkea hyvää tekevää. ♥

Lehtikaalismoothie

Lehtikaali
Jäiset banaanit
Mustikoita
Kuusenkerkkäjauhe (Arctic Warriors)
Proteiinijauho

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *