6.7.2017

Onnellinen ja 30

pregnancy @monasdailystyle

“Turning thirty is life’s way of telling you that the most beautiful phase of your life has just begun. “

Miten kiitollinen olenkaan, että tänään 30 täyttäessäni elämässäni on tapahtunut vuosien varrella niin paljon upeita asioita ja olen saanut jakaa niitä uskomattomien ihmisten kanssa. Tämä on ensimmäinen syntymäpäivänä vaimona ja ensi vuonna voin juhlia syntymäpäiviä vielä äitinäkin. Minulle yllä oleva lause on jotenkin hyvin konkreettinen. Vaikka olen saanut ja kokenut niin paljon jo nyt tiedän, että edessä on vielä jotain todella ihmeellistä ja upeaa. Sellaista, jota en osaa edes vielä täysin kuvitella. Sanat eivät meinaa riittää kuvailemaan sitä kaikkea onnea mitä sydämessäni koen. Elämä on antanut parastaan ja olen niin valmis kaikelle mitä se tuo tulevaisuudessa.

Tänään nautin olosta ja ennen kaikkea hetkestä. Hymyilen elämälle. Annan yltäkylläisesti rakkautta itselleni sekä ympärilläni oleville ja otan sitä empimättä vastaan. En pidä pienintäkään hetkeä itsestäänselvyytenä. Uskon rakkauteen ja annan sille aina etusijan. Näin aion myös tehdä jokaisena tulevana päivänä, jonka saan elää. On lahja olla tässä ja nyt.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tiina Nirhamo
  6.7.2017 at 13:54

  Paljon onnea

 • Reply
  Mari K.
  6.7.2017 at 17:39

  Kauniista kirjoitettu ja niin ihana kuva. Lämpimät onnittelut ja mitä ihaninta syntymäpäivää! <3 Pian saamme todellakin kokea jotain todella ainutlaatuista. Tsemppiä viimeisiin viikkoihin!

 • Reply
  Nelli
  6.7.2017 at 19:21

  Kommentoin harvoin mutta nyt oli pakko. Tuo viimeinen lause erityisesti kolahti. Onnea syntymäpäivänä ja kiitos ihanasta blogista <3

 • Reply
  Pinja
  6.7.2017 at 20:38

  Hurjan paljon onnea upealle kolmekymppiselle!

 • Reply
  Jessica
  6.7.2017 at 21:09

  Sydämelliset onnittelut <3
  Vaikka en sua henkilökohtaisesti tunnekaan, mutta voin vaan todeta että olet ihanan positiivinen ihminen :) tsemppiä loppuraskauteen, toivotaan että synntys menee hyvin ja jää pelkästään positiiviset fiilikset :)

 • Reply
  Outi Karita
  7.7.2017 at 07:04

  Onnea!

 • Reply
  sanniiiis
  7.7.2017 at 11:33

  Hyvää synttäriä! Apua, miten sä oot jo 30? Oon lukenu tätä blogia niin kauan ja jotenkin pitänyt sua ikuisena 25-veenä. Itehän täytän syyskuussa 24 ja vieläkin vahingossa sanon usein olevani 22 :D Et kyllä todellakaan näytä kolmekymppiseltä vielä :D

 • Reply
  Minna
  7.7.2017 at 14:48

  Onnea!!! Sydämeni pakahtuu aina kun törmään ihmisiin, jotka ovat täyttäneet sydämensä ilolla ja kiitollisuudella. Se on niin voimannuttavaa, tuntuu ihan siltä kuin saisi siitä positiivista energiaa istekin! Ihana olet!

 • Reply
  Rosita
  8.7.2017 at 13:10

  Onneksi olkoon Mona! Näytät upealta! :) Ja tsemppiä vielä viimeisiin hetkiin raskaana. Toivottavasti pian olo helpottaa ja saatte pienen syliin.

 • Reply
  Emmi
  8.7.2017 at 22:14

  Ihanaa syntymäpäivää upealle tulevalle äidille! <3 Kaunis teksti, ihanaa miten voi täysin samaistua noihin ajatuksiin.. vaikka oonkin itse 24-vuotias, mutta koen myös kokeneeni paljon matkustelun, koulujen yms ansiosta :) Kaikkea hyvää teidän koko perheelle <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *