15.5.2017

Millaista on olla ammattibloggaaja? | Vilma P. & Mona’s Daily Style

Ollaan jo pitkään suunniteltu Vilman kanssa yhteistä videota ja nyt viimein Helsingin reissulla saatiin ensimmäinen video kuvatuksi. Vastaamme videolla muutamiin kysymyksiin, joita usein tulee bloggaajille eteen ja pohdimme niitä ammattibloggaajan näkökulmista.

Toivottavasti tykkäätte tällaisesta vähän erilaisesta videosta. Mikäli toivotte näitä lisää, niin ehdotuksia eri aiheille otetaan tosi mielellään vastaan.

Huomenna tulossa blogiin taas pitkästä aikaa tarkemmin raskauskuulumisia ja pidempää pohdintaa viimeisestä kolmanneksesta. Kulunut kuukausi on taas pitänyt sisällään yhtä ja toista. Erityisesti oma henkinen jaksaminen on ollut välillä koetuksella kaiken muutoksen ja epävarmuuden keskellä, mutta onneksi kaikki noin yleisesti on tosi hyvin. Huomenna suuntaan muutamaksi päiväksi Krakovaan ja onneksi loppukuusta Eetu vihdoin tulee myös pysyvästi Suomeen.

Mutta nyt, laittakaahan kommenttia mitä tykkäätte tällaisista keskustelun muodossa toteutetuista videoista!! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *