2.5.2017

Kevään uutuus- ja alesuosikkeja

commercial links/kaupallisia linkkejä*

Niin ihanaa, kun viimein aurinko paistaa ja Suomessakin on kunnolla keväinen fiilis! Asuinspiraatio nousee aina samantien, kun kevät lähenee ja huomaamattaan alkaa haaveilla kaikista ihanista kevätasuista. Pinterest sauhuaa kuumana. ;) Tässä nyt kerättynä kollaaseihin inspiraatiota kevään osalta sekä upeiden uutuuksien että myös alen puolelta. Nyt löytyy ihan hurjasti myös keväisiä löytöjä aleista, joista melkeinpä suurinosa kollaasin tuotteista on poimittu. Ihan mielettömiä yksilöitä ja mitäs tykkäätte kollaasien pienestä punaisesta vivahteesta?! :) Itse kaipaan kovasti juuri punaista laukkua asustekaapin piristykseksi. Voisin kiljuen kotiuttaa ekan kollaasin Guccin!!! ;) Myös valkoiset asusteet ovat kesällä ihan must. Furlan valkoinen laukku on i-h-a-n-a. Vilmalla oli viimeksi Helsingin reissulla vastaava hempeän pinkkinä, sekin oli aivan mieletön.

Kevään uutuus- ja alesuosikkeja

1. *mekko / 2. *takki / 3. *toppi / 4. *espadrillot / 5. *laukku / 6. *housut
7. *pusero / 8. laukku / 9. *mekko / 10. *toppi / 11. *pitsiliivit / 12. *pusero / 13. *laukku
14. *pitsiliivit / 15. *mekko / 16. *tennarit / 17. *tennarit / 18. *kaulakoru / 19. *korot

 

Kevään uutuus- ja alesuosikkeja

1. *mekko / 2. *toppi / 3. *nahkatakki / 4. *viitta / 5. *villakangastakki
6. *housut / 7. *laukku / 8. *huivi / 9. *neule  / 10. *sandaalit / 11. *trenssi
12. *laukku / 13. * pitsipaita / 14. *pitsipaita / 15. *koru  /16. *nilkkurit / 17. * nahkaiset avokkaat 

Vaikka raskaana ollessani vaatteiden käyttö on muuttunut, eikä vanhoista vaatteista päälle mahdu juuri mitkään niin täytyy sanoa, että ihmeen hyvin olen henkisesti suhtautunut tähän muuttuvaan kehoon. Muotoja tuntuu tulevan koko ajan lisää, mutta toisaalta tämä on istuvien mekkojen kulta-aikaa. En nimittäin muista koska olisin käyttänyt näin paljon mekkoja mitä nyt raskauden aikana. Olisin kuvitellut, että jossain vaiheessa alkaa jo ahdistaa se, ettei voi pukea normaaleja farkkuja jalkaan, mutta ei kyllä vielä ole tullut suuremmin ikävä. Saapi nähdä sitten miten kroppa palautuu synnytyksen jälkeen, että alkaako siinä vaiheessa jo ikävöidä omia vanhoja vaatteita;)

Mekoista puhuttaessa, Elloksella on menossa todella kiva mekkokamppis, joten nyt on hyvä aika kurkkia kevään ja kesään ihania mekkoja! :) Alla koodia kamppikseen.

25% alennusta* kaikista mekoista, myös merkkituotteista.
Voimassaoloaika  08. toukokuu 2017
Tarjousnumero: *355732 / mekot löytyy *täältä
*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta.
Alennus koskee normaalihintaisia mekkoja, ja sen voi käyttää vain
kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai
tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä
tuotemerkkeihin Odd Molly ja Spanx.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *