1.5.2017

Vappukynnet

Branch Wooden Wonders

Ihanaa vappupäivää. ♥ Toivottavasti kaikkien vappuaatto sujui mukavasti. Turussa saatiin aamupäivän karsean kelin jälkeen aivan ihana auringonpaiste lakitukseen ja tänään aamulla heräsin ensimmäistä kertaa jo viideltä mielettömään auringonnousuun! Tästä tulee huikea päivä.

Eilen valmisteltiin tämän päivän ruokia ja pakkasessa on esimerkiksi Vilman reseptillä tehty raakakakku. En malta odottaa, että päästään maistamaan sitä!! Innostuin valtavasti, siitä miten helppo tuo kakku oli tehdä. Ollaan pitkään jo haaveiltu Vitamixin ohelle yleiskoneesta ja seuraava hankinta uuteen kotiin onkin food processori, joka helpottaa erilaisten raakakakkujen tekoa ja myös monien muiden ihanien terveellisten ruokien väsäilyä. Ellalta löytyy hyvä postaus aiheesta.

Vapun kunniaksi lisäsin eilen kynsiin pitkästä aikaa värikkään lakan. Turvaudun yleensä vaaleisiin nuden ja hempeän pinkin sävyihin, mutta vitsit miten ihana tämä testiin samaani Treat Collection räikeä pinkki on! Sävy on Fabulous TC144. Aivan täydellinen vapun väriläiskä! :)

Ranteessa puolestaan näkyy aivan mielettömän ihana puinen kello, jonka sain uudelta suomalaiselta Branch wooden wonder merkiltä. Niin ihana idea tämän yrityksen taustalla, kannattaa ehdottomasti tutustua.

Nyt aloitan vappumeikin tekoa ja sitten taas keittiön puolelle hääräilemään ruokien pariin. Päivällä saadaan perhettä ja ystäviä meille herkuttelemaan.

Mahtavaa ja AURINKOISTA vappupäivää kaikille ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Iina / MouMou
    1.5.2017 at 09:41

    Noi kynsilakat pysyy niin hyvin! Ihan parhaita. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *