7.4.2017

Aika pakata

Krakovan asunnon vuokrasopimus on nyt irtisanottu ja on aika pakata kimpsut ja kampsut kasaan. Seuraavat viikot pitää sisällään tavaroiden karsimista ja kiertoon laittoa sekä muita muuttojärjestelyjä. Samaan aikaan on odottava ja haikea fiilis. Ihana päästä Suomeen kaikkien rakkaiden lähelle ja nauttia Suomen keväästä ja kesästä, mutta toisaalta on haikeaa jättää Krakovan koti. Tosin tällä kertaa muuttopuuhat ovat ihan pala kakkua, kun vertaa vuoden takaiseen. Silloin helpottavana tekijänä oli se, että suunnitelmat oli jotakuinkin selvät, mutta omasta asunnosta muuttaminen ja koko omaisuudesta luopuminen oli ihan oma lukunsa. Vaikka tavaraa tänne Krakovaankin on kertynyt, niin ei sitä voi mitenkään verrata aikaisempaan. Saa nähdä mihin tie vie seuraavien kuukausien ja vuosien aikana, mutta nyt on pikkuhiljaa aika sanoa tälle meidän Krakovan kodille heipat.

Onko siellä muilla ruudun takana kevään aikana muuttopuuhia edessä?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vilma
  7.4.2017 at 12:07

  Olipas kaunis ja harmoninen koti<3 Harmi, etten ehtinyt vierailla sittenkään tulla, mutta ensi paikassa sitten! Tsemppiä muuttopuuhiin! :) <3

  • Reply
   Mona
   7.4.2017 at 12:10

   Kiitos muru <3 <3 Ja ehdottomasti seuraavassa paikassa <3:) Haleja ja toivottavasti nähdään pian <3 :)

 • Reply
  Katariina
  7.4.2017 at 17:53

  Meilla on tulevaisuus taysin ilmassa eika varmuutta jaadaanko Pohjois-Kaliforniaan, lahdetaanko etelampaan eli Losiin vai Lontooseen. Kaikki on viela auki miehen toiden lomalta. Mielenkiinnolla odotan mihin paadytaan. Meilla viime muutossa (itarannikolta lansirannikolle) lahti aivan kamalasti tavataa kierratykseen ja annettiin pois kaikki ylimaarainen. Ihanan rauhainen mieli vahemmalla roinalla. Enaa en osta mitaan! Ehka… :)
  Tsemia muuttoon!

  P.S. Kaverini taalla sai viime keskiyolla tyttarensa 9h synnytyksen jalkeen (ensimmainen lapsi). Han paatti tehda luonnollisen synnytyksen ilman kipulaakityksia ja naytti ensimmaisessa yhteiskuvassa hyvinvoivalta ja niin onnelliselta. Kaverit ymparilla senkun vaan lisaantyvat :)

  • Reply
   Mona
   8.4.2017 at 11:21

   Oi mitä vaihtoehtoja!! Niin tai näin niin ei todellakaan huono ;)
   Ja olen niiiiiin samaa mieltä – mieli on rauhallinen, kun ei ole liikaa tavaraa.
   Ja oi:’) Onnea sinne paljon ystävällesi :) Nyt tosiaan tuntuu, että kaikki ympärillä lisääntyy :D Harvase viikko saa kuulla vauvauutisia – niiiin ihanaa <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *