21.2.2017

6 huonoa tapaani

Törmäsin eilen ihanan Cavan blogissa 6 huonoa tapaani- postausideaan, jonka hän oli poiminut puolestaan Inhimillinen turhamaisuus blogista ja päätinpä tarttua tähän itsekin!

Tässä siis muutama oma huono tapani, joita koitan (aina välillä) parantaa.

1.

Olen laiska siivoamaan jälkiäni, vaikka inhoan sekasotkua… Odotan ehkä, että Eetu siivoaa kaiken perässäni :D Lasit ja lautaset jää muun muassa aina mihin sattuu..

2.

Olen todella huono peittämään tunteitani, joka kostautuu useimmiten läheisilleni erityisesti silloin, kun olen väsynyt. Saatan ärähtää ja olla turhankin suorasukainen väsyneenä läheisille. Niinkuin äitini sanoi, pientä hienotunteisuutta voisin opetella lisää;)

6 huonoa tapaani

3.

Olen hyvä aloittamaan uusia asioita, mutta sitäkin parempi jättämään monet pienet asiat kesken.

6 huonoa tapaani

4.

Unohdan aivan liian usein vastata facebook ja whats app viesteihin.

6 huonoa tapaani

5.

Vietän suihkussa liian kauan aikaa. Tiedän, että lyhyet suihkut olisi ympäristölle ja myös iholleni parempia, mutta minkäs teet, kun uppoudun aina unelmoimaan lämpimän suihkun alle.

6 huonoa tapaani

6.

Unohdan yleensä rasvata ihoni (pitkän ja kuuman) suihkun jälkeen. Nyt raskaana ollessa tähän on tullut kyllä ryhtiliike, sillä iho huutaa kosteusvoiteita!

Laittakaahan listaten teidän huonoja tapoja, löytyykö yhtään samaa?:)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Linda
  21.2.2017 at 09:14

  1. ja 2. kohta on kuin suoraan omasta suustani. Etenkin väsyneenä, nälkäisenä tai muuten ärtyneenä tulee liian usein sammakkoja suusta. Onneksi työmaailmaan tämä ei ole seurannut, mutta perheelle saatan joskus tiuskia. Jostain syystä olen ajatellut olevani oikeutettu tähän ja läheisillehän saa “puhua miten haluaa”, vaikkei se niin mene. Minun pitäisi myös opetella hienotunteisuutta ja ajattelemaan ennen kuin puhun.

  Olen myös todella laiska siivooja. Siis jos joku sanoo, että miehet ovat laiskoja siivoamaan niin meillä taas poikaystäväni on se kodin “hengetär”, joka imuroi ja luuttuaa lattiat. Itse pystyn elämään aika pitkään murusten ja koirankarvojen keskellä ennen kuin tartun imuriin. Toisaalta kompensoin sitä sillä, että en jätä astioitani lojumaan minne sattuu, tykkään järjestellä ja hoidan pyykkienpesun lähes poikkeuksetta. Lisäksi minulla on pölyjen pyyhkimisvastuu siivouspäivinä.

  • Reply
   Mona
   22.2.2017 at 09:04

   Hihih :D Mulla kyllä välillä tulee myös sanottua turhan suoraan asioita työmaailmassakin, mutta sen kanssa olen onneksi oppinut hieman enemmän tuota hienotunteisuutta..;) Meillä myös Eetu hoitaa muuten useammin tuon imuroinnin ja luuttuamisen ja mä sitten järjestelen :)

 • Reply
  Minna
  21.2.2017 at 13:39

  Hah, tämä kommentti olisi voinut tulla suoraan suustani :D

 • Reply
  ilona
  21.2.2017 at 17:57

  Haha aivan loistava tuo kohta 2! Syyllistyn itse samaan, ja kiukuttelun sijaan alankin kutsua sitä “vaikeudeksi peittää tunteita” , sillä se kuulostaa paljon paremmalta! Tsemppiä raskauteen Mona!

  • Reply
   Mona
   22.2.2017 at 09:10

   Heh :D Hyvä etten ole ainut ;)
   Kiitos paljon Ilona <3 :)

 • Reply
  bantsku
  22.2.2017 at 16:34

  heh, löytyy :) tuo viesteihin vastaaminen on sellainen tapa, joka oikeasti välillä aina hävettää. :D Joku kaveri laittanut viestiä kauan sitten ja tajuat sen vasta, kun oot itse menossa kirjoittamaan samalle kaverille jotain :D

  • Reply
   Mona
   22.2.2017 at 19:32

   Ihan sama – juuri tuo, että alat laittaa ystävälle viestiä ja samalla tajuat, että itsellä jäänyt edelliseen vastaamatta :D Tässä on kyllä rutkasti petrattavaa..

 • Reply
  Outi Karita
  25.2.2017 at 16:33

  Ei voi olla totta, mutta mä samaistun näistä jokaiseen :D

  • Reply
   Mona
   25.2.2017 at 18:01

   Hahaha :D Mahtavaa :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *