17.2.2017

Pientä hemmottelua

Pieni itsensä hemmottelu on aina paikallaan, mutta nyt raskaana ollessa etenkin kaipaan pieniä piristyksiä mahdollisimman usein. Kasvojen puhdistus erillisellä puhdistusharjalla, laadukkaan seerumin levitys puhdistuksen jälkeen, manikyyri ja kynsien lakkaus lempparivärillä sekä huulien kuorinta ja kosteutus saa mukavan olon nopeasti ja helpolla.

Pienten kauneushetkien lisäksi käyn joka päivä läpi asiat, joista olen kiitollinen. Hankin vuodenvaihteessa erillisen kiitollisuuspäiväkirjan, johon rustailen iltaisin pieniä, mutta sitäkin tärkeämpiä asioita, joista voin olla kiitollinen. Näiden asioiden ylös kirjoittamisella on valtava merkitys omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Pientä hemmottelua

1. Foreo @eleven.fi / 2. Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum / 3. Chanel kynsilakanpoistoaine
4. Glamglow huulikiilto / 5. CND Vinylux Weekly Polish kynsilakka / (tuotteet saatu)

Ihanaa perjantaita kaikille. Muistakaa välillä pysähtyä pieneksi hetkeksi ja hemmotella itseänne. :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ida
    18.2.2017 at 01:55

    Onko noi Jurliquen lakat raskasystävällisiä? Tekisi itsekin mieli punaista kynsiin mutta pelkään kaikkia kemikaaleja raskauden aikana.

    • Reply
      Mona
      18.2.2017 at 09:48

      Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kerran tai pari silloin tällöin voi laittaa mitä lakkaa vaan, mutta jos haluaa käyttää koko ajan jotain niin sitten suosittelen lämpimästi Treat Collection lakkoja, joista mainitsin mm. täällä: https://www.monasdailystyle.com/2016/11/18/manikyyri/. Heillä on IHANA punainen kynsilakka sävy!! :)
      Itse olen nyt vähentänyt kynsilakkojen käyttöä raskauden aikana ja suurimman osan ajasta olen vain naturel kynsillä, mutta manikyyrin teen joko itse tai käyn hoitolassa parin viikon välein :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *