11.2.2017

5 x ihana instatili

Ihanaa aurinkoista lauantaita kaikille! ♥ Miten valtava ero onkaan herätä aamulla, kun on paljon valoa ja aurinko pilkottaa taivaalta.

Ajattelin jakaa nyt viikonlopun kunniaksi 5 tämän hetken suosikkiani seuraamieni Instatilien joukosta. Varmasti monelle teistä jo tuttuja kasvoja, mutta inspiraatiota on aina hyvä jakaa! :) Kommenttiboksiin saa tietysti laittaa taas teidän suosikkejanne tulemaan.

5 x ihana instatili

jonnalepp

Kauniit kuvat, sympaattinen ja aina tyylikäs ja ihana Jonna vangitsee kuviin hyvää fiilistä ja kauneutta. Jonnan storyt ovat myös piristäviä ja niitä tulee seurattua melkein päivittäin.

5 x ihana instatili

vilmape

Ihana ystävä Vilma on yksi taitavimmista kuvaajista, joita tiedän. Vilman instagram on samaan aikaan kaunista katsottavaa, mutta myös hurjan inspiroiva niin hyvinvoinnin kuin kauneudenkin puolesta. Täällä mieli lepää. Vilma on juuri niin ihana tyyppi mitä some ja hänen blogikin antaa ymmärtää.

5 x ihana instatili

mangorabbitrabbit

Kerinan Instagramin löysin vasta hiljattain. Suloiset vauvakuvat ja harmooninen kokonaisuus saa palaamaan tähän tiliin uudelleen ja uudelleen.

5 x ihana instatili

ohhcouture

Tämä nainen taitaa feedin täydellisyyden! Voihan terve miten kaunista katsottavaa koko tili on ja kaikki kuvat sointuu toisiinsa just eikä melkein. Täällä visuaalinen silmä lepää ja toki suloinen Leonie on kovin inspiroiva myös kauniine asuineen.

 5 x ihana instatili

nude_yogagirl

Tämän tilin kuvat ovat varmasti koko Instagram parhaimmistoa, mutta jopa huikeita kuviakin enemmän rakastan tämän tilin tekstejä. Kauniita ajatuksia, jotka saavat hymyn huulille ja muistuttavat elämän tärkeistä asioista. Todellista taidetta kuvien ja sanojen muodossa. Must follow.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sarkkuli
  11.2.2017 at 10:56

  Ihania ig-vinkkejä! Tässä yksi suositus: nellinadja. Freesejä ja inspiroivia kuvia, aina tulee hyvälle tuulelle :)

  • Reply
   Mona
   11.2.2017 at 10:57

   Mahtavaa, kiitos Sarkkuli <3 :)

 • Reply
  Vilma
  11.2.2017 at 18:51

  Ihana Mona! <3 ;) Kiitos kauniista sanoista muru! <3

  • Reply
   Mona
   11.2.2017 at 21:16

   Ihana Vilma <3 <3 <3 :)

 • Reply
  Jonna
  13.2.2017 at 11:06

  Ihana Mona, kiitos kauniista sanoistasi!! Mikä päivän piristys <3

  • Reply
   Mona
   13.2.2017 at 11:08

   Ihana Jonna <3 <3 Kiitos kuule sulle jatkuvasta inspiraatiosta aina tyylikkäiden asujen ja monen muun suhteen <3 Pus <3 Toivottavasti ehditään kevään/kesän aikana vihdoin treffaamaan :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *