26.11.2016

Jouluinen Krakowska

Piipahdettiin tänään Eetun kanssa Galeria Krakowskalla ja sinne oli nyt muutaman päivän aikana ihan räjähtänyt joulu. Ihanaa! Koko kauppakeskus on nyt täynnä joulukuusia, jouluvalot on saatu päälle ja ulkona aukealla koristeltiin valtavaa isoa kuusta. Ihmisiä riitti kaupoissa, kun Black Friday tarjoukset oli vielä täydessä käynnissä joka paikassa. Itse päädyin hankkimaan kauan etsinnässä olleen tupsupipon (normaalihintaan kuitenkin ylläri ylläri :D). Edellisen postauksen musta laukku on vielä harkinnassa itseltä itselleni joululahjaksi. Tässä muutama kuva tuomaan jouluista fiilistä. Miten teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin ja joko siellä on aloitettu kunnolla joulun koristelut? :)

joulu2

joulu3

joulu4 joulu5

joulu

Ihanaa viikonloppua kaikille. ♥

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Erica
    26.11.2016 at 17:22

    Voi miten siellä on varmaan tunnelmallista! Tänään on Turussa joulukauden avajaiset, pitänee huomenna käydä kurkkaamassa markkinat ja jouluikkunat :)

    • Reply
      Mona
      27.11.2016 at 15:28

      Voi joulumarkkinat <3 Odotan niin kovin kyllä sitä, että päästään viettämään Turkuun joulua perheen kanssa kohta <3

  • Reply
    Kata
    27.11.2016 at 01:04

    Meidan kuusi karsi hieman maan toiselle puolelle muutettaessa (mies valttamatta halusi meidan kuusen mukaan!!! Ei ymmarra…) joten en usko etta se paasee edes meidan kodin sisalle tana vuonna. Ollaan pidetty sita autotallissa. Mutta jouluvalot olen jo laittanut ehka kuukausi sitten (ne on vaan niin kivoja pimenevissa illoissa:)) ja muuta meilla ei taida ollakaan paitsi muutama hassu tonttu Suomesta.

    Ihanaa alkavaa uutta viikkoa! XO

    • Reply
      Mona
      27.11.2016 at 15:27

      Hihihhi :D Teillä taitaa olla muovikuusi :D Vaikka nään kyllä silmissäni, että aitokuusi on viety ja perillä purkaessa vastassa on ollut vain oksat:’D ;)
      Ihan mahtavaa uutta viikkoa myös sinne lämpimään<3

  • Reply
    Jenni / big mamas home
    27.11.2016 at 09:56

    Meillä on ollut yksi pöytäkuusi jo piemmän aikaa ja yksi leikko amaryllis on ehtinyt jo masentumaan ja kuolemaankin tässä välissä. Tänään poltetaan adventtikynttilöitä ja nautitaan uudesta jouluisesta huonetuoksusta. Kyllä se joulu alkaa hiljalleen hiipimään tähänkin kotiin, mutta tänä vuonna periaatteena on; Vähemmän on enemmän. Kiikutin kaikki tonttupöytälliinani UFFiin jo loppukesästä. Työpaikankin pikkujoulut on nyt viimein juhlittu ja ilokseni olen saanut huomata, että työpaikkamme työilmapiiri ja yhteishenki on parantanut huomattavasti äitiyslomani aikana.

    • Reply
      Mona
      27.11.2016 at 15:25

      Ah niin ihanaa <3 <3 :) Joulukukkia mäkin eilen katselin, mutten vielä päätynyt ostamaan. Meillä Eetu on tosi herkkä tuoksuille ja nuo joulukukat, kun tuoksuu aika vahvasti niin mun pitää keksiä jotain vippaskonsteja niiden kanssa :D
      Ihana kuulla, että työpaikalla työilmapiiri on parantanut. Sillä on valtava merkitys. Ollaan keskusteltu täällä Krakovassa ollessa aiheesta itseasiassa todella paljon. Eetun työpaikalla on nimittäin ihan poikkeuksellisen hyvä yhteishenki. Se mielestäni näkyy ihan näin ulkopuolisena työntekijöistä ja tietysti Eetusta. Siinä on kyllä niin iso ja tärkeä aihe, että jokaisen työpaikan pitäisi siihen isosti panostaa.
      Ihanaa uutta viikkoa Jenni <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *