24.11.2016

Näin saat kaiken irti Black Fridaysta

Black Friday on  kiitos päivän jälkeinen päivä, joka on Jenkeistä lähtöisin oleva perinne, joka avaa kauppojen joulusesongin. Black Friday on muutaman vuoden aikana rantautunut myös Suomeen ja nettikaupat aloittaa jo melkein viikon aikaisemmin isoja kampanjoita. Black Fridayn aikana tulee hurjia alennuksia, jotka ovat voimassa vain hetken aikaa.

Kampanjoiden huumassa saattaa helposti lähteä shoppailu aivan käsistä ja voi tulla hankkineeksi sellaista mitä ei edes tarvitse. Vaikka Black Fridayssa nopeat syövät hitaat, kannattaa silti pitää jäitä hatussa.

Näin saat kaiken irti Black Fridaysta

Järkevintä on tehdä itselleen selkeä lista siitä mitä ihan oikeasti tarvitsee. Black Friday on loistava aika hankkia itselleen pitkään haaveissa olleita laadukkaita vaatteita tai asusteita. Joululahjoja kannattaa myös pitää Black Fridayn aikaan tarkasti silmällä.

Aloita siis hyvissä ajoin selkeä listaaminen todellisista tarpeista ja mahdollisista joululahjaideoista. Näin säästät huomattavasti aikaa (ja rahaa!!) nettikauppojen hurjaa valikoimaa selaillessa, kun tiedät mitä etsit. Älä myöskään anna hintojen hämätä. Mikäli houkutteleva tuote ei ole listallasi mieti tarkkaan tuleeko sille todella käyttöä. Vaatteiden kohdalla pohdi aina sopiiko tuote muiden jo vaatekaapista löytyvien vaatteidesi kanssa. Mikäli mieleesi tulee ainoastaan yksi mahdollinen yhdistelmä kannattaa tuote jättää ottamatta.

Black Fridayhin osallistuu jotakuinkin k-a-i-k-k-i verkkokaupat. Siinä suossa saa itsensä helposti vain ahdistuneeksi. Listaa itsellesi ylös suosikkinettikauppasi ja keskity mieluummin muutaman parhaimmaksi havaitun valikoimaan sen sijaan, että alat selailla umpimähkään nettikauppojen tarjouksia. Mikäli olet liittynyt monien nettikauppojen sähköpostilistalle kannattaa ne melkein tällä kertaa jättää huomioimatta, lukuunottamatta niitä omia suosikkeja. Muuten saat selailla koko päivän sähköpostia.

Black Fridayna kannattaa panostaa erityisesti laatuun ja ajattomiin yksilöihin. Pikkumusta on aina ajaton ja aurinkolasit kestävät vuodesta toiseen. Laadukas ja kaunis kello on myös ihana lahjaidea. Nahkanilkkurit ovat talven käytetyimmät kengät, kun taas Suomen sääoloissa kaipaa vaihtelua päällystakeilta. Luonnonmateriaaliset neuleet kestävät myös aikaa ja niitä tulee käytettyä aina.

Näin saat kaiken irti Black Fridaysta

Näin saat kaiken irti Black Fridaysta

Tarvelistan lisäksi suosittelen tekemään myös ÄLÄ OSTA-listan. Kuulostaa hassulle, mutta tulee tarpeeseen. Minä löydän aina itseni ihailemassa liiloja vaatteita ja aivan liian monta kertaa olen liilan puseron tai mekon hankkinut, mutta joka kerta todennut, että väri ei vaan kertakaikkiaan sovi minulle. Viininpunainen sen sijaan löytää käyttöä vuodesta toiseen. Palauta siis mieleesi hutiostokset ja mitkä ovat olleet niitä seikkoja, miksi olet ne vahingossa päätynyt hankkimaan.

Huomenna blogissa kootut tärpit minun  suosikkinettikaupoista Black Friday kampanjoineen ja muutamia omia tärppejäni parhaimmiston joukosta, joten pysykäähän kuulolla mikäli BF-vinkit kiinnostaa:)

Hyviä Black Friday shoppailuja kaikille!! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *