6.10.2016

JAVA Coffee Showroom & Cafe

Krakovan kahvilavinkeillä jatketaan! Kaupungin yksi uusimmista trendimestoista on Java Coffee Showroom & Cofe- kahvila, josta löytyy myös Eetullekin kelpaavia paahtimon kahveja. Lähellä Kazimierzia sijaitseva Java Coffee on pieni, mutta viihtyisä ja sympaattinen paikka, johon on mukava mennä viettämään aikaa oman olohuoneen lailla. Laadukasta kahvia saa täältä todella kohtuullisella hinnalla, joten kaikki Krakovaan matkaavat kahvihifistelijät, laittakaahan tämä listan kärkeen!

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

JAVA COFFEE SHOWROOM & CAFE

Hyvän kahvin lisäksi rakastan Krakovan kahviloissa ihan erityisesti tunnelmaa ja arkkitehtuuria. Todella vanhat rakennukset ja huikean upeat sisustukset ovat omiaan estetiikan janoisille. Olisikin ihana löytää englannin kielellä Krakovan arkkitehtuurista kertova kirja. Vinkkejä saa laittaa, jos jollakin on sellaisesta tietoa! :)

Joko olen muuten maininnut? Rakastan Krakovaa! ;)

Java Coffee 

ul.Berka Joselewicza 12/1u, Kraków, Poland


Ps. Tänään huippu kamppis Boozt.com:ssa*!! Merkkivaatteiden klassikoita suurella alella! Kamppis löytyy TÄÄLTÄ* (adlink)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *