16.9.2016

Skandi-ihanuudet ja huippu alekoodi!

Harva varmaan voi sanoa, etteikö skandinaaviset merkit osaisi muotia! Ainakin minä ihastelen aina toinen toistaan kauniimpia, ajattomia ja laadukkaita skandimerkkien upeuksia. Erityisen suuri rakkaus on pehmoisia neuleita kohtaan.

Täten yhteistyökumppani Zalandon huikea “Coolisti skandityylillä”-kampanja onkin aivan must vinkata paremmin täällä blogin puolella! Kamppis esittelee upeita pohjoismaisia brändejä ja alekoodeilla saa 20 %:n alennuksen valituista brändeistä (tsekkaa postauksen alta) 25.9.2016 asti. Mukana on super ihanat brändit: Brixtol, Rains, Nudie Jeans, Cheap Monday, Samsoe &Samsoe, Selected Homme, Royal RepubliQ, Wood Wood, Sandqvist, Tiger of Sweden

Ja tässä vielä poiminnat kamppiksesta. Vaatekaapissani on selkeä tyhjä tila näille kaikille :DD

skandikollaasi1

Neuletakki Samsøe & Samsøe / Poolo Samsøe & Samsøe / Neule Selected Femme / Valkoinen pusero Selected Femme / Raitapaita Samsøe & Samsøe / Korvakorut  Selected Femme / Konjakinruskeat nilkkurit Vagabond / Espandrillokset Billi Bi / Musta laukku  Selected Femme/ Mustat saapikkaat Billi Bi (adlinks)

Vagabondin konjakkinilkkurit on ihan must have. Selectedin neuleet puolestaan on pelkkää pehmoista rakkautta <3 Ah, voiko harmaita neuleita olla liikaa?? :D

 

Skandikollaasi

Neulemekko Selected Femme / Kaulakoru Selected Femme / Sormukset  Selected Femme/ Rannekoru Selected Femme / Satiinimekko Samsøe & Samsøe / Poolo Twist & Tango / Espandrillokset  Billi Bi/ Laukku Royal RepubliQ (adlinks)

Harmaa neulemekko!!! Syksyn ihanin vaate ehdottomasti. Poolot ovat myös suosikkieni listalla ja niitä paksumpina versioina ei vielä kaapista montaa löydy.. Istuva poolo sopii täydellisesti niin farkkujen kuin hameenkin pariksi. Nyt siis kurkkaamaan aivan loistava skandikamppis! :) Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Täällä blogin puolella seuraavaksi luvassa ennen ja jälkeen kuvia vierashuoneen muutoksesta, joten pysykäähän kuulolla.

♥ Zalandolla skandi-kamppi, koodilla SCANDI2FFI tämän*
sivun upeuksista 20% alennusta.
(tilauksen vähimmäisarvo: 150 €)

♥ Syksyn kenkiä puolestaan löytyy tämän viikon ajan 30% alesta täältä! :)

(commercial links)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  16.9.2016 at 21:24

  Kiitos näistä vinkeistä <3 Tuota Samsoen harmaata neuletakkia kuolasin jo viime talvena mutta se oli aina loppu! Nyt lähti tilaukseen vikkelästi :D

  • Reply
   Mona
   17.9.2016 at 09:09

   Jes, mahtavaa että oli vinkkiä <3 :) nää on kyllä niiiin ihania <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *