12.9.2016

Kirjasuositus, Steve Jobs

Steve Jobs- kirja on alkuun tylsähkö, mutta vauhtiin päästyään ei meinaa malttaa lopettaa. Itse kuuntelin tämän kirjan veljeni suosituksien takia ja kannatti laittaa listan kärkeen, vaikka miljoona muutakin kirjaa odottaa aloittamistaan. Steve Jobs on äärimmäisen mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava elämänkerta. Jobs tarina ja menestys on inspiroiva ja ajatuksia herättävä. Tunteita herää niin puolesta, kuin vastaankin.

stevejobs1

Kirjassa on monia asioita, joiden puolesta itsekin puhun. Ihailen Jobsin kyltymätöntä draivia ja mahtavaa energiaa. Hän todella viimeiseen asti antoi kaikkensa. Myös miehen rohkeus ja kyky tehdä päätöksiä on ihailtavaa. Tämä kirja on erityisesti yrittäjille ja haaveilijoille must read. Antaa inspiraatiota ja motivoi. Seuraavaksi listalla on Steve Jobs elokuva!

kirjasuositus

Kuulisin myös mielelläni mitä mieltä olette kirjasuositus– postauksista? Onko niitä hyvä tehdä useampi kirja samaan postaukseen koottuna vai mieluummin ytimekkäitä yhden kirjan suosituspostauksia useammin?

Ja hei, mikä kirja teillä on tällä hetkellä työn alla?? :) On aina mukava kuulla mitä muut lukevat! Itselläni on aina melkein kymmenen kirjaa kesken ja luen/kuuntelen sieltä täältä fiiliksen mukaan, mutta viime päivinä eniten olen tarttunut Brian Tracyn Time Management Made simple. Myönnän ehkä hieman nolosti olevani melkoinen Brian fani :D

Ihanaa maanantain jatkoa kaikille ja aurinkoa Krakovasta <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  13.9.2016 at 10:49

  Mun mielestä kirjasuositus -postaukset ovat kivoja! Luen itse paljon, joten suositukset ovat aina tervetulleita! Tällä hetkellä luen Mary Higgins Clarkin Isän tyttö -kirjaa, mutta se alkaa olla loppusuoralla. Tämän jälkeen jonossa on Torey Haydenin Lapsi muiden joukossa. Kannattaa lukea Eva Wahlströmin Rajoilla-kirja, ihan mielettömän inspiroiva teos!

  • Reply
   Mona
   13.9.2016 at 10:57

   Hei jooo tota Evan kirjaa oonkin miettinyt! Kiva, kun muistutit. Listalle:)

 • Reply
  Outi Karita
  18.9.2016 at 10:49

  Kirjasuositukset on aina tervetulleita!
  Itse luen parasta aikaa “Erilainen ote talouteen – vapaus, onni ja hyvä elämä” nimistä kirjaa ja suosittelen, uskoisin että tykkäisit. Taisin jo aiemmin suositella sinulle Janna Satrin Herkän ihmisen tietokirjaa, jonka luin kesällä, aivan ihana! Romaanina luen tällä hetkellä Jojo Moyesin Jos olisit tässä kirjaa, joka on jatkoa Kerro minulle jotain hyvää kirjalle. Niin ja sängyn reunalta löytyy Sisäinen voima, josta luen välillä aamuisin ajatuksen :)

  • Reply
   Mona
   18.9.2016 at 11:01

   jeeee kaikki listalle!!! :) :) Romaanit jää mulla tosi vähelle lukemiselle, mut oon nyt päättänyt, että “joululoman” aion pyhittää niille :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *