30.8.2016

Kesän parhaat piknik eväät

Kaupallinen yhteistyö, Smo & Fro

Kesä ja piknik kuuluvat yhteen ja tärkeintä hyvän piknikin luomisessa on tietysti täydelliset piknik eväät! Piknik eväiden lisäksi must have on myös viihdyttävä seura. Toissa viikolla Turku kylpi auringossa muutaman sateisen viikon jälkeen ja päätimme vaihtaa äidin ja pikkuveljeni kanssa sisällä syödyn lounaan piknikkiin Puolalanpuistossa. Oli muuten täydellinen suunnitelman muutos! Smo & Fro:n terveelliset herkut yhdistettynä mitä parhaimpaan seuraan siivitti koko viikonlopun hyvää fiilistä. Ei muutenkaan liian usein tule vietettyä pelkästään äiti + lapset laatuaikaa.  Olenkin enemmän, kuin innoissani siitä, että äitini on muuttamassa Turkuun. Se tarkoittaa sitä, että veli tyttöystävänsä kanssa ja äiti ja isäpuoleni ovat kaikki aina samassa kaupungissa, kun tulen Suomeen!

Smo&Fro, piknik eväät

Piknikille suunnattaessa kaikilla oli huutava nälkä, joten eväiksi valikoitui sekä suolaista että makeaa. Smo & Fro valikoimasta saatiin koottua täydellinen kokonaisuus ja vesi kielellä kannettiin Hansan Smo & Fro:sta salaatteja ja frozen jogurtteja ylös Puolalanmäkeen.  Lakanoiden levitys vain nurmelle ja piknik eväitä herkuttelemaan. Saatiin meidän piknik eväiden avulla houkuteltua useampikin karvakorva nuuskimaan tonttia. Minä tietysti tyytyväisenä rapsuttelemassa jokaista. Herra Wilson, ranskanbulldoggi oli suosikkini. Herra jäi istumaan meidän lakanan kulmalle pitämään vahtia. Harmitti, etten huomannut ottaa kuvaa rapsutuksiltani.

Wilsonin paikalle houkutteli taatusti meidän maalaistoastit. Italian kasvis maukkaalla pestotäytteellä, ilmakuivattu kinkku ja pulled pork hujahti nopeasti parempiin suihin, joten tällä kertaa ei valitettavasti söpölle ranskikselle jäänyt makupaloja. Suolaiseksi ruuaksi toastien lisäksi kokosimme jokaiselle mieluisan salaatin. Omat täytesuosikkini ovat vuohenjuusto ja lohi.

Smo&Fro, piknik eväät

Jälkkäriksi herkkuina oli kanelikierrepullaa, hedelmiä, frozen yogurttia (mun ehdoton lemppari!!!) ja jogurttirahkaa. Niin ja tietysti isot tönikät kahvia!

Nämä frozen yogurtit eli jääjogurtit ovat ihan hurjan hyvä vaihtoehto tavalliselle jäätelölle. Ihanan raikasta ja tuoreiden marjojen kanssa annos on myös super nätti. Meinasin kyllä syödä omani matkalla puistoon, kun näytti siltä, että frozen jogurtti alkaa sulaa, mutta hyvin ne selvisi vielä jälkkäriin asti! ;)

Smo&Fro, piknik eväätSmo&Fro, piknik eväätSmo&Fro, piknik eväätSmo&Fro, piknik eväätSmo&Fro, piknik eväätSmo&Fro, piknik eväät

Tällaiset pienet hetket, jotka eivät edes loppujen lopuksi vaadi paljon vaivaa, ovat kyllä äärettömän arvokkaita. Erityisesti pikkuveljestäni ja hänen kanssaan vietetystä ajasta on tullut viimeisten vuosien myötä itselleni kultaakin kalliimpaa. Se, että voi puhua kaikesta yhdessä rakkaan ihmisen kanssa, joka ymmärtää ja tukee aina, on valtava voimavara. Tarvittaessa toki myös palauttaa takaisin maanpinnalle! :D

Suosittelen todella lämpimästi levittämään viltin aurinkoisena päivänä nurmelle ja nauttimaan kiireettömän lounaan tai vaikka työpäivän jälkeisen välipalan yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Pohtia yhdessä tulevaa tai muistella yhteisiä lämpiä muistoja. Voimaannuttavat keskustelut rakkaiden kanssa antaa niin paljon voimaa ja energiaa kaikkeen, ettei niiden merkitystä tule unohtaa.

Kiitos Smo & Fro:lle täydellisen piknikin eväistä <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *