28.8.2016

Sunnuntain toiveasu + tarjous

Huh mikä viikko takana! Ensin lento Krakovaan, jossa oli tarkoitus painaa täysillä töitä alkuviikko. Tulin heti maanantaina illalla ihan tuskasen kipeäksi ja koko viikko menikin potilaana. Loppuviikolla oli Suomessa ihanaa ohjelmaa, mm A-lehdillä bloggaajien kuvauskoulutus ja toisena rakkaan ystäväni polttarit. Ensimmäisen jouduin jättämään kokonaan välistä ja ystävän polttareissa pääsin vain käymään. :'( Harmittaa ihan turkasen paljon. Yksi viikkoa sentään piristänyt asia on uusi ihana assarini, joka aloitti maanantaina. Hänestä on virtaa niin paljon, että saan jopa kipeänä ollessa ihanasta Sallasta (insta @sallashome) energiaa. En malta odottaa, että päästään Sallan kanssa kunnolla vauhtiin kaiken kanssa. Tulen hänet täällä bloginkin puolella vielä tarkemmin esittelemään, kunhan pääsen kuvailemaan hänet kameralle <3 :)

Eilen polttarien (hetkellisen osallistumisen) jälkeen rakas äiti tuli auttamaan mua meidän Turun kesäkämpän siivoamisessa ja yöksi tulin äidin luo. Tänään taas lento takaisin Krakovaan illalla. Täytyy sanoa, että lento tänne Suomeen puolikuntoisena oli ehkä järkyin lentokokemus koskaan. Siihen päälle vielä kahden tunnin bussin odottelu yöllä lentokentällä niin avot. Onneksi tänään pitäisi mennä joustavammin ja olokin on ehkä vähän parempi melkein 12 tunnin yöunien jälkeen. Snapchatissa (monanieminen) tulikin vähän avauduttua aikaisemmin lennoista.

Nyt näiden kankeiden kuulumisten jälkeen toiveasun pariin:D Hameissa pysytään edelleen;) Hameet on tällä hetkellä korkkarien lisäksi pop. Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta? :)

sunnuntain-toiveasu

Shoes, here / top, here / skirt, here / jacket, here / bag, here (adlinks)

Vaatteet poimin yhteistyökumppani Elloksen valikoimasta, jonne on nyt vielä TÄNÄÄN loisto tarjous päällä! Nimittäin 10 EUR alennusta* jokaisesta 40 EUR tilauksesta – koskee myös merkkituotteita! 

Hyvä aika tehdä täydennystä syksyn vaatevalikoimaan:) Elloksen uutuudet löytyy TÄÄLTÄ!

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 40 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron tilausta, 40 euron alennus vähintään 160 euron tilausta tai 50 euron alennus vähintään 200 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 28.8.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä.

(links are commercial)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Salla R.
    28.8.2016 at 10:32

    Mäkään en malta odottaa, että päästään vielä vauhtiin! <3 Toivottavasti sun olo paranee kokonaan pian! :)

    • Reply
      Mona
      28.8.2016 at 12:16

      Jeeee <3 <3 Ja eiköhän tää pian tästä lähde liikkeelle :)

  • Reply
    Laura
    28.8.2016 at 13:38

    Mona mulla oli aivan samanlainen viikko takana. Ehdin jo viime viikonloppuna suunnitella uutta treeniohjelmaa yms. oikeen kunnon syyskauden kick-startia ja sitten iski ihan julmettu flunssa kuumeineen kaikkineen. Siinähän se viikko sitten meni, jouduin peruuttamaan kaikki menemiset. Mutta onneksi uusi viikko ja uudet kujeet taas :) Mielenkiinnolla odotan myös mitä täällä sun blogin puolella tapahtuu :)

    • Reply
      Mona
      28.8.2016 at 17:06

      No mä kans harmitelin, kun treenit alko niin hyvin ja heti joutukin ottaa lepoa niihin. Prkl. Mutta niin kuin sanottu, uus viikko uudet kujeet ja totaalisesti aivan uudella energialla!! Blogissa tulee olemaan varmasti paaaaaljon videoita ainakin;) Ja ja paljon paljon muuta kans :D
      Terveyshaleja sinne <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *