1.8.2016

5 x vitamiinit ennen häitä

Käytän ympäri vuoden laadukkaita vitamiineja täydentämään monipuolista ruokavaliota ja erityisesti näin häiden alla olen pitänyt huolta, että tietyt vitamiinit tulee otettua joka päivä. Edelleen olo on jo melkein viikon ollut hieman puolikuntoinen, joten tiedä sitten onko vitamiineista kovin paljon apua, mutta ainakin kuvittelen mielessäni niiden pitävän pahemmat flunssat loitolla, joten panostan niihin mieluusti myös nyt tässä tilanteessa. Ainakin vatsani on pysynyt hyvässä kunnossa normaalia suuremmasta stressistä huolimatta.

5 x vitamiinit ennen häitä

Tärkeimpien vitamiinien ja lisäravinteiden listallani on seuraavat 5 tuotetta:

Magnesium sitraatti (Solgar) HERE

Vahva probiootti (Probimage) HERE

D-vitamiini (Nordic Health) HERE

Vahva omega 3 (Tri Tolonen) HERE

Sinkki + kupari ( Bioteekki) HERE

(adlinks)

5 x vitamiinit ennen häitä

Näiden lisäksi pyrin tietysti syömään normaaliin tapaan monipuolisesti ja terveellisesti. Paljon hyviä rasvoja, vihreää ja proteiinia, marjoja ja hedelmiä. Herkkuja olen pyrkinyt välttämään, mutta siinä en ole stressin keskellä onnistunut täydellisesti, mutta sekin sallittakoon;) Kultainen keskitie on hyväksi myös näin ennen häitä. Toki kannattaa suosia mahdollisimman paljon sellaisia ruokia mistä tietää saavansa energiaa ja virtaa. Puhdas ja monipuolinen ruokavalio auttaa parhaiten stressin kestämistä ja mieli pysyy hyvänä, kun välttää järjettömiä sokeriövereitä. Todella tärkeää on myös muistaa syödä säännöllisesti ja pitää aina mukana pientä purtavaa, jos on paljon liikenteessä. Itse pidän aina mukana kourallisen pähkinöitä siltä varalta, että olen unohtanut syödä ja huomaan olon nuutuneeksi. Mantelit ovat parhaita.

Huh, kyllä odotan jo kovin, että on lauantai ja päästään vihdoin ja viimein juhlimaan :D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emilia
  2.8.2016 at 15:31

  Heippa ja kiitos vinkeistä! Käytätkö noiden lisäksi ollenkaan kalsiumia? Ja miten tuo Sinkki-Kupari yhdistelmä, käytätkö sitä jatkuvasti? Joskus varoiteltiin sinkin liiallisesta saannista, mutta ehkä tuo 25mg ei ole vielä liikaa päivittäiseen käyttöön :) Lähti kuitenkin tilaukseen! :)

  • Reply
   Mona
   2.8.2016 at 19:46

   Erillistä kalsiumtablettia en käytä, se tulee Solgarin Femail monivitamiinista, jota käytän myös melkein ympäri vuoden :)
   Sinkkiä käytän kuureittain erillisenä, en siis aivan koko ajan. Ja usein jaan tuon yhden tabletin myös vielä puoliksi, koska saan helposti sinkistä pahan olon, ellen sitten ole syönyt todella tuhdisti ennen sen ottoa. Sinkki tekee kuitenkin esim iholle tosi hyvää, kun syön kuureittain reilumman annoksen ja erityisesti flunssa-aikana ehdoton. :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.