24.7.2016

Juoksumeditaatio

Juoksumeditaatio

Juoksumeditaatio

Juokseminen on yksi parhaimmista tavoista meditoida. Tykkään käydä monesti lenkillä ilman mitään musiikkia. Keskittyä mahdollisimman paljon hetkeen ja nauttia juoksusta. Sain kuitenkin äidiltä tällä viikolla aivan loistavan linkkivinkin rentouttavia ja mieltä piristäviä lenkkejä varten ja tämä on loistava vaihtoehto normaalille juoksumeditaatiolle. Nimittäin ohjattu puolen tunnin Running meditatioin! Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan. Tämä saa ihanan tunteen aikaiseksi <3

Pictures, Maria Karttunen

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Adama Sofia
  24.7.2016 at 23:09

  Mulle lenkkeily on myös aina eräänlaista meditointia ja mielen puhdistamista. Pitääpä testata tätä ohjattua juoksu meditointia! :) Kirjoittelin juuri blogiin omasta meditointi rutiinista, jonka teen aika usein aamuisin saadakseni lisää focusta päivään. Suosittelen <3

  • Reply
   Mona
   25.7.2016 at 08:17

   Meditointi on kyllä aivan ehdoton juttu:) Onneksi nykyään puhutaan tosi paljon sen merkityksestä hyvinvointiin! :)

 • Reply
  Salla
  25.7.2016 at 08:41

  Mielenkiintoista! Voin uskoa että tuollaisen lenkin jälkeen on aika rento fiilis :) Itse olen huomannut saavani parhaat ideani esim. valokuvaukseen tai muuhun luovaan työskentelyn nimenomaan kävely- tai juoksulenkkien aikana. Usein myös johonkin mieltä painavaan tilanteeseen löytyy ratkaisu ihan huomaamatta, kun asiaa käy läpi raikkaassa ulkoilmassa.

  • Reply
   Mona
   25.7.2016 at 08:50

   No se on just näin!! :) Lenkeillä luovuus lähtee ihan lentoon. Oon muuten huomannut saman suihkussa :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *