11.7.2016

Sporttinen kaupunkiasu

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille! Toivottavasti viikonloppu on sujunut kaikkien osalta mukavasti ja Ruissin juhlijat ovat päässeet tänään tolpilleen;) Selailin eilen pitkästä aikaa Snapchattia ajan kanssa ja sieltähän pääsi melkein itse suoraan Ruissin fiilikseen :D Tähän väliin voisin melkein laittaa kohdan “Fakta minusta, jota ette tienneet”. En nimittäin IKINÄ ole käynyt Ruis Rockissa! Moni on tätä ihmetellyt kovasti. En ole vielä löytänyt itsestäni festaripaloa, mutta koskaan ei kannata sanoa ei koskaan.

Tämä viikko lähtee käyntiin taas kiireisissä merkeissä. Lähden loppuviikosta Suomeen KOKO loppu kesäksi. Eli on aika laittaa Krakovan päässä kaikki kimpsut ja kampsut kuntoon ja koti kesälomille. Eetu tulee onneksi seuraavalla viikolla perässä. Muuten tulisi liian iso ikävä.

tukholma1.9

Olen juossut Suomen reissuilla asuntonäytöissä ja päivittänyt Etuoven tarjontaa päivittäin, mutta vielä sitä oikeaa pikkuasuntoa Turusta ei ole löytynyt. Meillä on aika haastavat kriteerit, mutta jaksan uskoa, että kyllä se vielä jossain vaiheessa löytyy;) Täten haussa on nyt viimetipassa vielä väliaikainen vuokra-asunto Turusta kesäksi. Onneksi näitä tuntuu löytyvän vaikka kuinka ja paljon. Toivottavasti tärppää hyvän kesäkodin kanssa siis jo heti ensi viikolla.

sporttinen-kaupunkiasu1.2

Hääsuunnittelut ovat täydessä vauhdissa. Välillä iskee pieni epätoivo, että saako sitä mitenkään kaikkea valmiiksi ja mahdammeko jo unohtaakkin suurimman osan asioista. Eetu on kuitenkin tehnyt ihan valtavasti järjestelyjä ja olen aivan mega kiitollinen, ettei mun ole tarvinnut yksin kaikkea säätää. Rakas ystäväni pitää myös viikottain huolen, että onko asiat edenneet :D Onni on ihanat ihmiset ympärillä <3 :)

Nyt vielä pidän peukkuja, etten tule ennen Suomen reissua kipeäksi. Eetu oli useamman viikon flunssassa mikä on todella epätavallista hänelle. Vielä en ole tarttunut, mutta koko viime viikon olo oli tosi väsynyt ja energiat oli vähissä, vaikka Tukholman pikareissusta ihanaa piristystä saikin:)

Stockholm

sporttinen-kaupunkiasu

Pictures, Eetu Visuri

Shoes, Reebok (HERE)
Jeans, Ellos* ( HERE)
Collage, Adidas 
Bag, Chanel
Sunglasses, Dolce&Gabbana*
(giveaway*/adlinks)

Asukuvat on napattu Tukholman reissun toisena päivänä, kun lähdimme kiertelemään vanhaakaupunkia. Vitsit musta on kyllä tullut niin mukavuudenhaluinen ja lenkkarit on lähes aina ainut vaihtoehto kaupunkipäiville. Farangiin syömään mennessämme vaihdoin korot jalkaan ja yhden illan jälkeen päkijät olivat jo ihan muussina. Aika jännää miten sitä voikin muuttua niin paljon. Vielä viitisen vuotta sitten käytin helposti koko päivän korkoja eikä koroilla kävely tuntunut juuri missään… Nyt muutaman tunnin sipsuttelu on melkein maksimi. Saa nähdä missä vaiheessa luovutan korkojen suhteen hääpäivänä :D

Onko muita, jotka ovat vaivihkaa huomanneet lenkkarien voittavan korkkarit ihan kuus nolla?;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Hanna
    11.7.2016 at 17:58

    Hey, I like your style!
    Itsekään en ole käynyt vielä koskaan Ruississa, vaikka viime vuonna oli jo lähellä :D Haluan sen kuitenkin ehdottomasti kokea!
    Toivotaan että vältyt flunnsalta, itse sain sen riesakseni tänään :/ Mieluummin kuitenkin nyt kuin ens viikolla, jolloin olis festareita tiedossa mahdollisesti useammatkin. Every cloud has a silver lining, vai miten se meni :)
    P.S. Kivannäköinen tää uus blogin ulkoasu :)

    • Reply
      Mona
      11.7.2016 at 18:20

      Kiitos Hanna <3<3:) Ja voi pylly! Hirveesti flunssaa liikenteessä nyt. Toivottavasti saat sen karistettua kuitenkin nopeasti pois! Meille tuli tänne kotiin tänään uusi mehulinko, joten linkoilen täällä vitamiinit nestemäiseen muotoon seuraavat päivät ja päätän välttää flunssan sillä ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *