5.7.2016

Vanhaa roosaa

Sain ison liudan ihan mielettömiä hakemuksia assarin hommaan pelkästään tämän päivän aikana ja voi vitsit aika kurjaa, etten voi tässä vaiheessa tarjota hommia, kuin yhdelle:( Mutta toivottavasti tulevaisuudessa on laajempia mahdollisuuksia tämänkin osalta!:) Kannustan kuitenkin kaikkia olemaan tosi omatoimisia ja hakemaan virtuaaliassarin hommia suoraan erilaisten toimijoiden kautta! Uskon, että todella monet ammattibloggaajat kaipaavat apua työssä  ja sopivan tyypin kohdalle osuessa ovat varmasti halukkaita tarjoamaan erilaisia projekteja. Joten ei muuta, kuin hakemuksia laittamaan jos tällainen ajatus tuntuu omalta! Suosittelen kiinnostuneita lukemaan mm. tämän postauksen siitä mitä kaikkea osaamista voit tarjota virtuaaliassarina. Tänä päivänä on loppujen lopuksi todella helppoa työllistää itseään, kun vain jaksaa uskoa ensin itse omiin taitoihin ja on valmis tekemään töitä ja näyttämään omat kykynsä sekä tietysti haluaa oppia koko ajan uutta! :)

Mutta nyt vanhan roosan pariin. Olen totaalisen menetetty tälle hempeälle ihanalle sävylle. Poimin alen suosikkeja ja muutaman muun lempparin kollaasiin roosainspiraatioksi. Normaalisti vanhan roosan innostus kestää itselläni kesän loppuun asti, mutta tällä hetkellä huuma on niin kova, että uskon roosan ajautuvan myös talviseen vaatekaappiini;)

hempeä-roosa

 

1. Ellos palmikkoneule -30% 2. InWear neulepusero -20%
3. Maison Scotch pusero -30% 4. Saint Tropez trenssi 
5. Ellos pitsimekko 6. Ellos pusero -30%
7. Ellos neuletakki villasekoitetta -40% 8. Ilse Jacobsen laukku -30% (adlinks)

Onko siellä muita tämän värin rakastajia?  Ja onko muita, jotka näkevät tätä vanhaa roosaa tällä hetkellä joka puolella? Musta tuntuu, että instagramkin on täysin hurahtanut tähän väriin, kun niin monen tili on aivan vanhana roosana:D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elisabeth
  10.7.2016 at 15:05

  Eli enää ei kannata hakemuksia edes lähettää? Miten valitset assarin? Toinen vaaleanpunaisen/vanhan roosan ystävä ilmoittautuu! Omaa ihastustani kuvailin tässä blogikirjoituksessa helsinkidragonfly.blogspot.com/2016/02/how-to-wear-pantones-colors-of-year.html.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   11.7.2016 at 09:58

   En ole vielä valinnut. Sain niin paljon hakemuksia, että olin ihan yllättänyt määrästä. Viikonlopun aikana pyrin valitsemaan 5 sopivinta ja tällä viikolla soittelen/viestittelen näitä tyyppejä läpi. Aika haastavaa kyllä, koska kaikki hakeneet olleet aivan huippuja.
   Ja kyllä, roosa on vaan niin ihana väri <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *