22.6.2016

Kuulumiset

Blogi on valitettavasti hiljentynyt viime päivinä kiireiden jalkoihin. Tulin viikonloppuna Suomeen ja ohjelmassa on ollut asuntonäytöissä juoksemista ja välittäjille soittamista. Etuoven tarjonta alkaa kohta olla jo aika hyvin unissakin;) Meillä on siis etsinnässä yksiö tai pieni kaksio Turusta tai Salosta. Ei todellakaan ole ihan helppoa hommaa löytää sopivaa yksilöä varsinkaan, kun samoilla markkinoilla on etunenässä sijoittajat. Meillä asunnon tarpeena on lähinnä se, että minä olen Suomessa paljon ja myös Eetu osittain, koska tekee välillä etänä töitä. Esimerkiksi koko tämä loppu kesä heinäkuun puolesta välistä eteenpäin ollaan Suomessa.

summerwind

Asuntoetsinnän lisäksi blogimuutto lähenee!!! Muutoksista kirjoittelin aikaisemmin täällä. Uudet sivut alkaa olla pikkuhiljaa valmiit, mutta varmasti tässä kesän myötä tulee vielä fiksattavaa sieltä täältä. Odotan kyllä uusia kujeita ja haasteita aivan hurjan innoissani! :)

Juhannusta ehdin viettää muutaman päivän, kunnes taas lähden takaisin Krakovaan <3 Tällä kertaa minun ei tarvitse kuitenkaan yksinään lentää kotiin, sillä saan ison köörin perhettä mukaan!! Muun muassa rakas isoäitini tulee vierailulle. Hän pääsee ensimmäistä kertaa elämässään lentokoneeseen ja ulkomaille. Ensi viikosta tulee siis mitä ihanin!

Mutta nyt toivottelen ihanaa kohta alkavaa juhannusta kaikille. Nauttikaa ja muistakaa ottaa iisisti;)

Blogi muuttaa! Muistatha lisätä osoitteen www.monasdailystyle.com ylös!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *