1.6.2016

2kk häihin

planing1.0

Tuntuu, kuin vasta olisin miettinyt, että puolen vuoden päästä vietämme häitä. Nyt ne on jo ihan kulman takana. Melkoista.

Istahdimme tänään Eetun kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla kahdestaan suunnittelemaan ja listaamaan asioita, joita vielä pitää muistaa tehdä häitä varten. Tähän tarvittiin muutama kuppi vahvaa kahvia, vihreä ja punainen tussi, iso A3 paperi, tietokone ja välissä nälkäkiukkua helpottava lohisalaatti, joka piti lohen puuttumisen vuoksi vaihtaa kanasalaattiin.

planing1.2

Isoimmat asiat on kyllä hoidettu jo vuosi sitten (kirkko, paikka, catering), mutta vielä sitä tehtävää tuntuu riittävän ainakin tuon yhden A3 verran ja vähän kääntöpuolellekin asti.

Hyvin tärkeä ja oleellinen asia saatiin tänään tehtyä, nimittäin esteettömyys todistus. Onneksi se oli helppo hoitaa netin kautta.

Yksi iso juttu seuraavaksi on ohjelman suunnitelma. Pohdimme hieman jo etukäteen hääpäivän aikataulua, mutta nyt pitäisi lyödä lukkoon juhlan ohjelma. Musiikki on tietysti yksi iso osa iltaa, mutta haluaisin jotain hauskaa extraa. Kaasoilta ja muutamalta rakkaalta ystävältäni jo toivoinkin ideointia osalle ohjelmalle niin, etten minä ja Eetu siitä tiedetä. Musta on kiva, ettei itsellä ole aivan kaikkea tiedossa tuona päivänä, vaikka välillä mun sisällä pieni kontrollifriikki asustaakin:D

Nyt ajattelinkin kysellä teiltä mitkä ovat olleet teillä mieleenpainuvimpia juttuja häissä? :) Olisi kiva saada ideoita ohjelmaa varten ja kuulla millaiset jutut ovat jättäneet teidän sydämeen lämpimän fiiliksen. :)


Ps. Muistakaa käydä kurkkaamassa aamun postaus Oriflamen uusista ihanista EcoBeauty tuotteista ja samassa pohdintaa myös itsetunnosta <3 :) 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  jenni
  2.6.2016 at 08:23

  Morsiamenryöstöhän se aika perinteinen on, ainakin niissä häissä joissa itse olen ollut vieraana. Tosin tämähän kuuluu siihen ohjelmanumeroon jota suunnitellaan ja jos toteutetaan sulta salassa :D Toisaalta kivakin, jos ei kaikkea hääpäivän kulusta tiedäkään. Oletko muuten paljastanut missä häitänne vietetään ja missä kirkossa vihitään? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.6.2016 at 08:38

   Vihkiminen tapahtuu Mikaelin kirkossa ja hääjuhla juhlitaan kauniin Hintsan Vintin tiloissa <3 <3 :)

 • Reply
  Mari
  2.6.2016 at 09:14

  Hmmm… Jos teillä on musikaalisia sisaruksia tai ystäviä, niin minusta on aina upeaa, jos esim. kirkossa tai juhlapaikalla joku läheinen laulaa hääparille jonkun heille merkityksellisen kappaleen.

  Erään ystävien häissä oli myös melko perinteinen leikki, jonka avulla oli helppo oppia tuntemaan juhlavieraita, eli kun kaikki istuvat paikoilleen, niin sitten kun tulee väittämiä, esim. kuka on ollut morsiamen kanssa samalla ala-asteella, opiskellut, käynyt ulkomailla jne. niin jokainen jolle väite täsmää nousee seisomaan. Siellä voi sitten olla joukossa superhauskoja ja sellaisiakin että ainoastaan yksi henkilö nousee ylös ja vaikka avaa tuota väitettä jotenkin. Minusta se on aina ollut mukava ja on oppinut tuntemaan vieraita paremmin :).

  Muuten en ihan hirveästi hääleikeistä välitä… Itsehän olen käynyt maistraatissa sanomassa tahdon kahden ystävän todistamana ja karattiin reissuun ja ilmoitettiin että mentiin naimisiin. Osa sukulaisista harmittelee vieläkin, kun ei tullut hääjuhlia :D (aikaa siis melkein 7 vuotta kulunut), mutta me emme halunneet hääjuhlia, olisimme varmaan eronneet niitä suunnitellessa kun oltaisiin väännetty varmaan kukista ja väreistä lähtien :D.

  • Reply
   monasdailystyle
   2.6.2016 at 09:39

   Hei hyvä idis tuo väite juttu!! :) Kiitos vinkistä :)
   Ja ymmärrän kyllä varsin hyvin, että kaikki ei halua juhlia viettää. Mulle olisi ollut myös ok karata kahdestaan viettämään häitä :) Mutta kyllä perheen ja ystävienkin kanssa vietetystä juhlasta olen tosi innoissani :)
   Tärkeintä on, että tekee niin kuin itselle parhaaksi näkee <3

 • Reply
  Tiina
  2.6.2016 at 10:15

  Menimme mieheni kanssa viime kesänä naimisiin ja ruokailuiden, kimpun&sukkanauhan heittojen yms lisäksi meillä oli erikoisohjelmana polttarivideot ja lyhtyjen laskeminen jokeen. Yksi morsiusneidoistani oli koonnut molempien polttareissa kuvatuista videopätkistä,valokuvista sekä meidän yhteisistä valokuvista aivan ihanan lyhyehkön videon joka näytettiin kaikille valkokankaalta! <3 Kaiken hulinan ja tanssimisen jälkeen laskettiin puolen yön aikaan paperilyhdyt juhlapaikan vieressä kulkevaan jokeen. Ihanan herkkä hetki joka jäi monen vieraan mieleen :)
  Kaasot olivat keksineet sopivasti meidän näköistä ohjelmaa jolla täytettiin 'hiljaisempia' välejä. Myös jo polttareissani hitiksi noussut bingo oli super suosittu hääpäivänä. Jokaiselle jaettiin kauniisti suunniteltu bingolappu jossa oli tehtäviä esim " ota selfie hääparin kanssa" "kehu toista juhlavierasta" jne ja näitä sai jokainen tehdä päivän ja illan mittaan ihan omaan tahtiin. Mihinkään ei siis pakotettu tai vahdattu! Nämä kannustivat vieraita kivasti ottamaan kontaktia meihin sekä toisiinsa :) Nyt tuli sekava kommentti mutta toivottavasti sait ideoita näistä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.6.2016 at 10:25

   Aivan ihanat ideat!!! <3 <3 :') iso kiitos vinkeistä ja omien kokemuksien jakamisesta <3 Näitä on niin paras lukea :)

 • Reply
  Ansku
  4.6.2016 at 04:54

  Mulle tulee ensimmäisenä mieleen se fiilis, kun asteltiin juhlapaikan ovista sisään ja juhlaväki otti meidät vastaan nousten seisomaan ja taputtamaan. Kaikkien ilmeet olivat niin aidon iloiset, että nytkin tulee ihan huippuhyvä fiilis.

  Ihanaa oli myös kun bestman lauloi akustisesti meidän biisin. ja kun katsottiin yhdessä ilotulitusta… <3

  Ja loppuillan bileet. Vitsit että oli hauskaa! Tanssittiin melkein neljään :D

  • Reply
   monasdailystyle
   4.6.2016 at 09:22

   <3 <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *