27.5.2016

Work work work

workwork

Tunnit loppuu vuorokaudesta tällä hetkellä kesken. Silmät tuntuu menevän ihan ristiin ja niska alkaa olla suhteellisen jumissa. Nyt on sen verran monta projektia samaan aikaan, että välillä tuntuu menevän jo kuukausissa ja vuosissakin sekaisin :D Työmoodia helpottaa kummasti,  kun muistaa säännöllisin väliajoin pitää lyhyitä taukoja (ja venytellä!!!) ja juoda paljon vettä. Mulla on myös muodostunut hauska tapa tehdä käsilläseisontaharjoituksia aina työn lopassa noin tunnin välein. Olen kohta jo yli vuoden harjoitellut käsilläseisontaa lähes joka päivä ja pikkuhiljaa homma alkaa luonnistua. Täydelliseen asentoon on vielä matkaa, mutta eiköhän vuoden tai parin päästä suju kuin itsestään;)

Nyt toivottelen kaikille ihanaa iltaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *