25.5.2016

5 asiaa, joista olen kiitollinen juuri nyt

happiness

1. Deliciously Ellan kirja, jonka lainasin äidiltä.

2. Kesäiset kelit ja sandaalit.

3. Ihana jooga-sali ja jooga-opettaja täällä Krakovassa.

4. Onnistunut bataattipapusalaatti, jonka kyhäsin tänään ystäville illalliseksi pasta bolognesen kanssa. Ja tietysti myös nämä ihanat ihmiset, joihin olemme täällä Krakovassa ollessa saaneet tutustua <3

5. Chewbacca maskista ilahtanut nainen, joka saa katsojatkin nauramaan vedet silmissä. Elämä on pieniä iloja!! :D

Bonus + Pursuit of Happiness elokuva, joka saa itkemään ja nauramaan <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  k
  26.5.2016 at 14:31

  Ihmisillä on ilmeisesti vähän erilainen käsitys sanan kiitollisuus merkityksestä.
  Yhdestäkään noista mainitsemastasi asiasta en sanoisi olevani kiitollinen. Iloinen toki voisin olla.
  Kiitollisuutta koen mittavammista asiosta kuten: kaikki aistit tallella, kaksi kättä ja jalkaa, jotka toimii.
  Katto pään päällä, ei tarvi nähdä nälkää tai asua sodan keskellä. Pienistä asioisa iloitsen.

  • Reply
   monasdailystyle
   28.5.2016 at 10:36

   Näinhän se menee. Käsityksiä ja näkemyksiä on melkein yhtä paljon, kuin on meitä ihmisiäkin:D Onneksi ei ole yhtä oikeaa tapaa vaan tärkeintä on se miltä jokaisesta itsestään tuntuu. Oli se sitten iloa tai kiitollisuutta :)

 • Reply
  Outi Karita
  28.5.2016 at 10:14

  Mun mielestä taas elämässä voi olla niin monen laisista asioista kiitollinen. Isoista asioista, joista “k” mainitsi, mutta myös elämän pienistä iloista. Elämän pienistä ja isoista iloista voi kaikesta kokea kiitollisuutta <3 toiset ihmiset kokevat varmastikin herkemmin kiitollisuutta juuri näistä pienestäkin asioista, me taidamme olla tässä samanlaisia. Olenkin kiitollinen myös tästä piirteestä itsestäni.

  BTW onko Sisäinen lepatus sinulle tuttu kirja? Itse aloin tuon lukemisen hetki sitten ja olen aivan ihastunut kirjaan, ehkä juuri siksi, että löydän kirjan sivuilta itseni. Tämä tuli nyt tästä kiitollisuus mietinnöistä mieleeni :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.5.2016 at 10:31

   Se on juuri näin. Eri ihmisillä eri tavat kokea ja nähdä asiat. Kaikki yhtä oikeita tapoja.
   Mä olen sun kanssa samoilla linjoilla siinä, että olen myös kiitollinen siitä, että tunnen kiitollisuutta ilon lisäksi niistä pienistäkin asioista:) Heh, kunnon kiitollisuuskasa :D Mulla kiitollisuuden tunteminen pienistäkin asioista lisää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä jokapäiväisissä arkisissa askareissa. Kun muistaa olla kiitollinen välillä itsestäänselvistä asioista huomaa, miten paljon kaikkea hyvää on elämässä.
   Ja hei ei ole, menee lukulistalle!! Ihana, kun vinkkasit :) Pus <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *