13.5.2016

Sri Lanka Dreams

srilankadreams1.2

Aurinkoinen kesä vaihtui lähes sivuittain piiskanneeseen vesisateeseen. Tarkoitukseni oli nukkua höyhenen kevyet päiväunet sateen ropistessa, mutta päädyinkin selailemaan ulkoisella kovalevyllä olleita Sri Lankan kuvia. Edelleenkin muistot Sri Lankasta aiheuttaa kylmänväreitä ja valtaisan lämmön tunteen kehossa. Rakastan tuota kaunista maata ja toivon, että pääsen matkaamaan Sri Lankan lämpöön taas pian uudestaan.

Reissuhaaveet saa kuitenkin jäädä vielä myöhemmällä, koska häät. Onneksi aina voi palata lämpimiin fiiliksiin, aaltojen valtavaan kohinaan, kuumaan hiekkaan, vesibuffalojen ihasteluun ja tuoreeseen kookosmehuun kuvien kautta.

Ihana, rakas Sri Lanka. Jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Onko teistä joku suunnittelemassa reissua Sri Lankalle?:)

srilankadreams1.3
srilankadreams1.5

Nämä kuvat on otettu meidän Argum Bayn hotellilta (Bay Vista Arugam Bay), jota voin todella lämpimästi suositella.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *