12.5.2016

Easy Lunch

easylunch

Uunissa (tai pannulla) paistetut lehtikaalisipsit, pähkinöitä, kaalia, tomsuja, reilusti hummusta, kurkkua, porkkanaa ja tuoretta basilikaa. Helppo vegaani lounas <3 Mikäli haluaa lisää proteiinia joukkoon niin kylkeen vielä muutama keitetty kananmuna ja avot!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Juumi
    13.5.2016 at 10:59

    Hei!

    Ensinnäkin kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! :) Haluaisin esittää postaustoiveen. Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä, että miltä tuntui muuttaa miehen työn perässä maahan, missä teillä ei ole ennestään yhtään tuttuja (näin olen ymmärtänyt)? Olisi myös mielenkiintoista kuulla kuinka olet sopeutunut, kun työsi ei ole hirveän sosiaalista, etkä ilmeisesti työsi puolesta hirveästi tutustu ihmisiin? Kaipaisin nimittäin hieman vertaistukea…

    Olen itse muuttanut miehen perässä hänen asuinpaikkakunnalleen, josta en tuntenut ketään muuta kuin mieheni. Sain onneksi töitä nopeasti, joten olen saanut jo ns. omaa elämää jonkin verran. Välillä on kuitenkin raskasta, kun kaupungissa ei ole yhtään ns. omia tuttuja, eikä omia vanhoja ystäviä. Onneksi poikaystäväni perhe ja kaverit ovat aivan loistavia tyyppejä, ja ovat ottaneet minut hyvin vastaan. En siis kadu päätöstäni hetkeäkään, mutta kyllähän tämä omat haasteensa tuo parisuhteeseen! Olen erittäin sosiaalinen ihminen ja kaipaan paljon face to face kontakteja. Tällä hetkellä teen kotona opintoja loppuun, eli olen päivät yksin kotona. Onneksi työt jatkuvat taas pian!

    • Reply
      monasdailystyle
      13.5.2016 at 11:08

      Hei sinä ihana Juumi <3 Kiitos kommentista ja postaustoiveesta. Pistän tämän heti listalleni.
      Samoja ajatuksia täällä on käyty läpi joten mielelläni niistä kirjoittelen.
      Palataan siis tähän <3 Haleja sinne ja ihanaa, että olette uskaltaneet kuitenkin haasteista huolimatta lähteä. Uudet kuvioit kuitenkin vahvistaa ja lujittaa myös parisuhdetta, kun pitää ottaa ihan uudella tavalla toisensa huomioon :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *