28.4.2016

Makumatka kotona

Knorr-Maailman-maut-1.9

Kaupallinen yhteistyö, Knorr

Jos voisin, palaisin tällä sekunnilla takaisin sunnuntaihin, kun pidimme Eetun kanssa yhteisen kivan treffipäivän. Makaan tällä hetkellä sängyn pohjalla hieman kuumeisena ja vaihtaisin tämän olon heti hyvään ruokaan ja Eetun seuraan;)

Yhteinen vapaa-aika Eetun kanssa ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Aikaisempina vuosina ollaan matkustettu välillä jopa viisikin kertaa vuodessa, mutta viimeisen vuoden aikana Malesian reissun jälkeen on matkustelu vähentynyt muiden kiireiden myötä.  Yleensä matkustelu on juuri sitä parasta yhteistä aikaa heti arjen jälkeen.  Onneksi aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotia kauemmas, että voi tuntea olevansa reissussa! :) Meille molemmille nimittäin matkustamisessa parhaimpia puolia on ruoka ja erilaiset maut. Olen pitkään haaveillut säännöllisestä tavasta järjestää joko toisillemme tai ystäville eri maiden ja kulttuurien ympärille iltoja. Knorr yhteistyön siivittämänä vihdoin aloitin tämän tavan ja ensimmäisenä vuorossa oli treffit Eetun kanssa italialaisten makujen parissa. <3 :)

Knorr-Maailman-maut-1.3

Tuoreet aineet yhdessä Knorrin Maailman maut – ateriaratkaisun kanssa mahdollistaa helpon, mutta hyvän lopputuloksen. Paketissa mukana on ostoslista tarvittavista aineksista, joten tämän teko onnistuu keneltä vain. Kokonaisuus on valmis alle tunnissa, joten kiireisimpinäkään aikoina tämän teko ei ole mahdotonta.

Basilikan ja oreganon makujen korostama italialainen klassikko lasagne jos mikä saa italialaisen fiiliksen aikaan. En muista milloin olisin viimeksi syönyt lasagnea! Varmaan oikeasti meidän Rooman reissulla. Sunnuntain italialaisesta fiiliksestä ei muuta puuttunut, kuin meidän iso edellisessä kodissa ollut kuvataulu Roomasta. <3

Eetu piti huolen meidän lasagnen annostelusta ja tokaisin hänelle, että minulle olisi riittänyt vähän pienempikin palanen noin tuhtia ruokaa vaikka reilun tasajaon hän koko annoksesta teki. Häntä nauratti, kun viimeistelin lautasta raaputtaen koko annoksen tyytyväisenä.:D Olisi nimittäin mennyt vielä toinen samanmoinen… Miten niin pohjaton maha?;)

Knorr-Maailman-maut-1.7Knorr-Maailman-maut-1.0
Knorr-Maailman-maut-1.2
Knorr-Maailman-maut-1.4
Knorr-Maailman-maut-1.5
Knorr-Maailman-maut-1.8

Hyvän ruuan lisäksi vietimme ihanaa vapaapäivää kaupungilla kiertäen ja illan leffaa katsoen. Veti ehdottomasti vertoja kaupunkilomapäivälle. Aina ei tarvitse lähteä pitkäksi viikonlopuksi pois, että voi nauttia samoista asioista, joista nauttii reissulla.

Seuraava teema kohdistunee Thaimaalaiseen ruokaan, joka on yksi suosikeistani. Toivottavasti ehdimme jatkaa tätä alkanutta makumatka kotona-perinnettä pikimmiten. Taidan järjestää Eetun ihanille työkavereille seuraavan makumatkan Thaikkudinnerin merkeissä meillä;) Eetun työpaikalla on muuten tapana tuoda aina Suomen vierailuilta erilaisia karkkeja mukanaan toimistolle tuliaisiksi. Siinä on ehdottomasti yksi makumatka, jonka Suomi voittaa mennen tullen kaikkialla maailmassa! Mistään ei löydy niin hyvää karkkivalikoimaa, kuin Suomesta. Toin itsekin viime viikon Suomireissulta kasan lakuja ja muita herkkuja Eetulle toimistolle vietäväksi.

Mutta nyt siis suunnittelmaan seuraavaa makumatkaa kotona isommalle porukalle! :)

Kannattaa kurkata tarkempia tietoja ja valikoima Knorr Maailman maut- ateriaratkaisuista täältä. Minkä maan maut ovat teidän suosikkejanne, jos noita Suomesta saatavia karkkeja ei nyt lasketa mukaan??;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erica
  29.4.2016 at 09:21

  Kaikki välimerellinen! Mausteina oliiviöljy, sitruuna ja yrtit, ei voi mennä vikaan. Kylläpä alkoi tehdä mieli Italiaan :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.4.2016 at 10:17

   Voi kyllä! Yhdyn samaan :) Ja hei tsatsiki!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.