23.4.2016

Muhkea peitto ja ruusuja

Kotona ollaan taas ja kyllä on ihana päästä normaaliin arkeen taas kiinni. Mulla on nyt pää täynnä ideoita blogin suhteen ja odotan, että pääsen toteuttamaan niitä kaikkia. Mikäli teillä tulee jotain spessua mieleen niin muistattehan, että otan aina toiveita ja palautetta vastaan. Myös sitä kriittistä palautetta! Sen avulla kehittyy aina parhaiten. Meillä oli itseasiassa kotona isäpuoleni ja äitini kanssa pitkä keskustelu blogimaailmasta ja oman blogini kehityksestä. Vaikkei isäpuoleni ole ehkä ihan blogini kohderyhmää niin hänellä oli loistavia kehitysehdotuksia. Aina on hyvä katsoa out of the box ja miettiä omaa tekemistä eri näkökulmista.

ruusut

Mutta mutta, kotona ollaan siis!! Rakkauspakkaus tietää niin hyvin millä mut saa hymyilemään. Kotona oli odottamassa kaunis ruusukimppu ja jääkaapissa oli tuoretta porkkanamehua, vanilja soijamaitoa (mun über herkku kahvin kanssa) ja kaikkea muutakin hyvää. Onni on oma Eetu <3 :)

Enkä voi tarpeeksi korostaa miten ihana oli aamulla herätä kullan kainalosta. Ja vielä tuplapeiton alta. Roudasin nimittäin Suomesta meidän oman peiton tänne ja se kannatti. Parempaa peittoa ei ole olemassa. Nukuin kuin tukki koko yön. Se kahiseva muhkeus meidän peitossa on parhautta.

Hyvin nukutun yön jälkeen on hyvä aloittaa kunnolla to do listan suunnittelua ensi viikolle ja saada viime viikolla rästiin jääneitä töitä alkuun.

Täällä Krakovassa näyttäisi olevan myös aivan mielettömän ihana keli, joten ulkona pitää käydä kahvittelemassa ja nauttimassa Krakovan upeista kaduista. Aamulenkillä naamalla oli leveä hymy ja päällimmäisenä kiitollisuuden tunne siitä, että meillä on mahdollisuus tutustua tähän kaupunkiin ja maahan kunnolla.

Ihanaa lauantaita kaikille ja kuullaan pian!! :)


Ps!! Hostaan seuraavat viikot @ogxfinland instatiliä, käykäähän seuraamassa!! Hiusinspiraation lisäksi luvassa ensi viikolla arvontaa;) 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Whoever
    24.4.2016 at 13:46

    Sun vastaus kritiikkiin: ” ei ole pakko lukea mun blogia jos ei tykkää” lol

    • Reply
      monasdailystyle
      24.4.2016 at 15:30

      No tottahan tuokin :D Mutta kyllä mielelläni otan asiallista palautetta ja kehitysehdotuksia aina vastaan ;) Kehitys on kaiken a ja o, ei kannata jäädä paikoilleen ja kuvitella olevansa jotenkin valmis:) Näin minusta.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *