19.4.2016

Vinkki kiireen ja stressin keskelle

white2

Suomen reissuni on kaikkea muuta, kuin rentouttava loma:D Aikataulut on tiukat ja tekemistä on enemmän, kuin tarpeeksi. Onneksi ohjelmassa on pelkästään mukavia juttuja.

Kiireisen aikataulun keskellä olen huomannut, että paras tapa pysyä keskittyneenä ja motivoituneena on pysähtyä tasaisin väliajoin viideksi minuutiksi. Meditointi on omalla kohdallani paras mahdollinen tapa käsitellä kiirettä ja stressiä. Hassultahan se kuulostaa, että pitäisi pysähtyä vain hengittämään, kun on muutenkin paljon tekemistä. Olen kuitenkin kokenut, että säännöllinen meditointi auttaa pitämään fokuksen tärkeissä asioissa ja pysyn paljon paremmin energisenä. Olen itse energiatasoiltani todella ailahteleva intuitiivinen empaatikko. Annan helposti kaikki energiani viimeistä pisaraa myöden yhdessä hetkessä, jonka jälkeen huomaan olevani puhki. Tässäkin me ollaan kaikki tosi yksilöllisillä. Toisilla riittää energiaa pitkin päivää tasaisen varmasti vaikka tapahtuisi mitä tai olisi kuinka kiireinen aikataulu.

white

Tärkeää on tiedostaa miten oma keho ja mieli käyttäytyy ja miten ne reagoi kiireeseen ja stressiin. Mikäli siellä on muita niin kutsuttuja intuitiivisia empaatikkoja niin suosittelen lämpimästi ajastamaan kaikkein pahimpien kiireiden aikaan kännykkään vähintään kolmesti päivän aikana viiden minuutin pienen tauon. Jos mahdollista kannattaa siirtyä johonkin rauhalliseen paikkaan ja laittaa vaikka rentouttavaa musiikkia soimaan mikäli täysin hiljaisuudessa on hankala olla. Viisi minuttia rauhallista palleahengitystä ja olo on taatusti sen jälkeen virkeämpi ja energisempi.

Kun oppii kuuntelemaan ja arvostamaan omaa energiatasoa saa itsestään paljon enemmän irti! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *