7.4.2016

Rose gold + ballerinas

sis.mainoslinkkejä*
ballerinat - rosegold

Se on kuulkaas ballerinakausi korkattu!! Muutaman päivän olen seuraillut, kun lähes jokainen vastaantulija on vaihtanut päälleen kesävaatteet, mutta itse olen kulkenut visusti paksummassa takissa ja tennareissa. Tänään yli 20 astetta näyttävä mittari sai kuitenkin toisiin ajatuksiin ja uskaltauduin laittamaan baltsut jalkaan. Kyllä se vaan on joka vuosi yhtä hyvä tunne. Tiedättekö sellainen kevyen lentävä olotila? Tapsuttelee vaan muina kesänaisina ballerinoissa etiöpäin. Fiilis on oikeastaan niin hyvä, että tekisi mieli kävellessä vähän myös tanssia. Kyllä kevät on ihanaa aikaa.

Keväistä ja kesäistä garderoobiani piristää asusteiden puolella uusi ihana DKNY kello, jonka sain blogin kautta. DKNY kelloja löytyy Kultajousen valikoimasta ja tämä SOHO mallinen kello on mitä ihanin ja ensimmäinen ruusukultainen kelloni. Pelkistetty ja raikas valkoinen kellotaulu on mielestäni todella kaunis ja tekee kellosta tyylikkään ja ajattoman. Tuo ihana ruusukultainen väri on nyt iskenyt ja lujaa. Tämä tulee varmasti piristämään monesti kesän asujani. Käytän hyvin maltillisesti koruja, joten kello on aina helppo ja hyvä vaihtoehto tuomaan särmää kokonaisuuteen.

ballerinat - rosegold1.2rosegold1.7rosegold1.3rosegold1.6
rosegold1.4
rosegold1.5

Photos, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, LV
Jeans, Noisy May* @House of Brandon (HERE)
Top, H&M
Jacket, Cut&Prett* @Stockmann
Sunglassess, RayBan* @Sunglassesshop  (HERE)
Bag, Mulberry
Watch, DKNY* @Kultajousi
(giveaway*/adlinks)

Mitäs mieltä olette tämän vuoden ensimmäisestä asusta ballerinojen kanssa?:) Entä onko Suomessa mitään mahiksia vielä laittaa ballerinoja jalkaan? Toivottavasti ensi viikolla viimeistään… Täällä odotellaan jo malttamattomana Suomivisiittiä <3 :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pinja
    8.4.2016 at 09:15

    Oi mikä ihana kello, jotenkin ihan superraikas ja juurikin kesäinen! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *