4.4.2016

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

marylou
marylou1.2

Meikkivinkkiä vuorossa! Täällä Krakovassa on tullut kierreltyä Sephorassa kerran jos toisenkin ja mukaan on lähtenyt jo monta uutta putelia. Tällä viikolla ostin The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter korostuspuuterin, josta piti tulla hetimiten vinkkaamaan myös teille! Olen törmännyt tähän tuotteeseen monessa youtube videossa ja ihana ystäväni Marianna kirjoitti myös muutaman ylistyssanan blogissaan, joten ilahduin kovasti, kun löysin korostuspuuterin täältä Sephorasta.

Puuterissa on todella paljon pigmenttiä ja pieni määrä riittää saamaan ihanaa hehkua kasvoille. Ihan must have tuote ja suosittelen kyllä monen muun tavoin tätä lämpimästi! :) Tulee varmasti käyttöön myös häämeikkiin!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  taika
  4.4.2016 at 09:18

  Tää on kyllä ihana tuote!! Tällä saa aikaseks ihanan hehkun.

  Mitä häämeikki? Teetkö sen ite? Mä oon kahden vaiheilla et tekisinkö ite vai luotanko johonki ulkopuoliseen. Mut vähän mietityttää et saanko kumminkaan aikaseks semmosta mitä haluaisin.

  • Reply
   monasdailystyle
   4.4.2016 at 14:51

   Joo tarkoitus on tehdä itse häämeikki!! :) Näyttää sitten satavarmasti itseltään :D :) Nyt vaan paljon häämeikkiharjotteluja vielä ennen elokuuta ;) Koitan saada tänne blogiinkin ajatuksia ja testimeikkejä tulemaan, kunhan pääsen hommassa vauhtiin:)

 • Reply
  taika
  5.4.2016 at 10:34

  Jee! Odotan innolla postauksia häämeikkiaiheesta!

  Kiinnostaa tuotekokeilut, kuvat ja vinkit. Itse ajattelin et jos mun hääkoemeikki on sellaisen etten oo siihen tyytyväinen niin sit teen ite meikin. Se selviää muutaman viikon päästä kun koemeikki tehään. Ja mullakin elokuussa häät eli vielä ehtii harjoitella ja hommata kunnon meikit ja välineet.

  • Reply
   monasdailystyle
   5.4.2016 at 11:24

   Oi mahtavaa!! Saanko udella kenellä teet koemeikin?? :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *