7.3.2016

Sunday Lunch | Bunkier Cafe

sundaylunch1
sundaylunch1.2
sundaylunch1.3

Ensimmäistä Krakovan ravintolavinkkiä blogin puolella! Instagramissa merkitsin yhteen kuvaan jo ihanan Bistro 11 ravintolan, jossa käytiin lauantaina lounaalla. Ruoka ja paikan tunnelma olivat huippuja, mutta niin oli tässä Bunkier Cafessakin vanhankaupungin laitamilla, jossa söimme sunnuntaina lounaan.

Hyvän lounaan lisäksi Bunkier Cafessa saatiin nauttia ihanasta seurasta, kun tutustuimme Eetun tuleviin kolleegoihin. Olimme yhteensä seitsämän hengen porukassa. Parasta reissuissa ja ulkomailla asumisessa on juuri uudet tuttavuudet! :)

Krakovan ravintolavinkkejä tipahtelee varmasti kevään mittaan tänne blogiin säännöllisesti, kun päästään kokeilemaan uusia paikkoja. Arkena syödään vähemmän ulkona, mutta viikonloppuisin veikkaan, että kokeillaan aina uusia paikkoja.

Eilisen lounas koostui isosta vuohenjuustosalaatista ja hummuksesta, jonka kylkeen tuli vielä kasviksia. Oli hyvää! :)

Kuullaan taas pian!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *