5.3.2016

Trench Coat

* sisältää mainoslinkkejä *

trenchcout1.4

Huh hei, mihin nämä päivät oikein menee?!? Tänään on touhuttu taas yhtä ja toista. Aika tuntuu ihan kiitävän ja yhtäkkiä huomaakin taas jo olevan ilta. Vuokrasoppari on nyt kirjoitettu ja muuttamaan päästään 16.3 – jeeeee! En millään malttaisi odottaa, että pääsen touhuamaan uuden kodin kanssa. Asuntohan on jo kalustettu, mutta tarkoitus on kyllä sisustaa sitä vielä omanlaiseksi ja hankkia ainakin jotain pieniä juttuja:) Kävin tänään jo ihan nopeasti vilkaisemassa Zara Homen tarjontaa ja sieltä taitaa eksyä uuteen kotiin yhtä jos toista… :D

Vuokrasopparin allekirjoituksen lisäksi käytiin tänään tutustumassa Krakovan Jatomi fitness saliin. Pitkään kotona treenanneena tuntui alkuun aika kauhistukselta varsinkin, kun sali oli melko ahdas ja täynnä. Ensimmäisen silmäyksen jälkeen paikka osoittautui kuitenkin tosi viihtyisäksi. Täytyy pohtia, josko innostuisin liittymään jäseneksi. Matka salille on vaivaiset 6 minuuttia, joten sen puolesta se olisi täydellinen.

Näiden muuttopäivien aikana on ehtinyt kasaantua yksi jos toinenkin juttu rästiin. Ajattelin, että kun muuttostressi helpottaa saan kaiken taas takaisin aikatauluun, mutta ei tule kyllä vielä ihan pariin päivään onnistumaan, kun täällä kaiken uuden ihmettelemiseen menee niin paljon aikaa ja energiaa – hyvällä tosin. Onneksi Eetulla kuitenkin alkaa jo maanantaina normaali työarki, joten silloin mullakin jää enemmän omaa aikaa keskittyä hommiin ja saan varmasti taas paremmin työt tehdyksi. Myönnän myös, että kaipaan jo nyt arjen rutiineja, koska tiedän, että jäämme tänne pitkäksi aikaa, eikä kyseessä ole vain pidennetty viikonlopun reissu. Ja hyvä niin, parastahan se on, että ne arjen rutiinit ovat niitä mieluisia.

Mutta nyt nukkumaan ja aamulla lenkille vanhaankaupunkiin! :)

Tässä vielä kuvia tämän päivän keväisestä asusta. Päivällä saatiin nauttia auringon pilkahduksista ja ilmassa oli todella ihanasti kevään tuntua.

trenchcout1.3
trenchcout1.0
trenchcout1.2

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Ellos* HERE
Jeans, Only* @House of Brandon HERE
Knit, Kocca* @Le Follie
Jacket, Burberry  (similar HERE)
Bag, Mulberry 
(giveaway*/adlinks)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Vertailu
    5.3.2016 at 23:34

    Ihana laukku!! <3_<3

    • Reply
      monasdailystyle
      7.3.2016 at 07:34

      Kiitos <3 :)

  • Reply
    Sonja
    6.3.2016 at 16:53

    Ihanaa seurata teidän kuulumisia tätäkin kautta. Oon iloinen, että löysitte näin äkkiä kodin <3

    • Reply
      monasdailystyle
      7.3.2016 at 07:34

      Kiitos muru, toivottavasti pääsette pian visiitille <3 <3 <3 Haleja triljoona <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *