4.3.2016

Video: Ensimmäisen päivän fiilikset Krakovassa

Perillä ollaan! Uusi kotimaa otti meidät vastaan täydellisesti <3 Ainut harmi oli, että yksi matkalaukku jäi matkanvarrelle, mutta onneksi se on vain tavaraa. Kiirettä pitää nyt nämä pari ensimmäistä päivää. Eilen 3 asuntonäyttöä ja tänään 4. Iltapäivästä pitäisi tietää mihin asetutaan. En malta odottaa muuttoa pysyvään kotiin <3

Videolla eilisen pikaiset fiilikset ja kuulumiset. Muistakaa seurailla snapchattia (monanieminen), sinne tulee joka päivä uusia juttuja! :)

Haleja ihanat ja ISO KIITOS kaikista ihanista viesteistä <3 Olette ihania:’)

Kuullaan pian!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Isa / Pilkkuun asti
  4.3.2016 at 11:32

  Ihanaa, että olette päässeet kohteeseen ja kohta oma uusi kotikin varmistuu! Jään innolla odottamaan raporttejasi uudesta kaupungista. Tsemppiä!

 • Reply
  Kristiina Maria
  4.3.2016 at 15:09

  Tosi kiva, että olet snäppäillyt fiiliksiä, niitä on ollut ihana seurata! Ihanaa päästä seuraamaan sun fiiliksiä ihan reaaliajassa. Ja kiva, että olet kertonut myös niistä turhautumisenkin hetkistä, sellaiset varmaan helposti tippuu pois blogista, kun kuka nyt jaksaisi enää palata niihin, kun tilanne on jo ohi. Mulla on edessä aika vastaava elämäntilanne tämän vuoden sisällä, ja siksi on ihanaa nähdä se koko tunteiden kirjo snapchatin kautta. Ja ihan mahtavaa, että löysitte kivan asunnon, sun innostus todellakin tarttuu tänne ruudun toiselle puolelle. Ja pakko vielä kiitellä, että snäppäät suomeksi, mulla on monta suomalaista bloggaajaa pudonnut pois seurannasta, kun ei tunnu yhtään luontevalta kuunnella englanninkielisiä snäppejä, vaikka kielitaito olisikin hyvä. Niistä ei vaan välity fiilis samalla tavalla kuin suomenkielisistä höpötyksistä. :)

 • Reply
  monasdailystyle
  4.3.2016 at 20:07

  Kiitos ihana Isa <3 <3 Ensimmäiset fiilikset on kyllä paremmat mitä olisin edes osannut odottaa. Niin ihana kaupunki ja nyt vielä, kun kotikin löytyi näin helpolla. Olo on kaikinpuolin kiitollinen :) Ja kun Suomeenkin pääsee melkein koska vaan, kun matka niin lyhyt! :)
  Raportteja tulee varmasti kyllästymiseen asti ;)

 • Reply
  monasdailystyle
  4.3.2016 at 20:09

  Voi kiitos ihana niin piristävästä kommentistasi <3 <3 <3
  Tosi kiva kuulla, että snäppi hyvää vastapainoa blogille!! :) Se tosiaan on niin helppo tapa reaaliaikaisten juttujen välittämiseen ja juuri niihin vähän ei niin kivoihinkin juttuihin.
  Haleja sinne miljoona <3 <3 :)

 • Reply
  Outi Karita
  5.3.2016 at 10:49

  Sun videopostaukset on tosi kivoja ja tulee aina sellainen olo, että pitäis tehdä itekin enemmän :) Naureskeli Eetua tolla videolla kun olitte kahvilassa, lisää Eetua videoihin mukaan :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *