24.2.2016

Wednesday

aamu
aamu1
outfit

Keskiviikko alkoi ihanasti ylimmän kuvan upealla punaisella taivaalla :) Olen mennyt tänään edes takaisin ja hoitanut sataa asiaa. Hommat ovat pysyneet silti ihmeen hyvin käsissä ja päivä oli kaikin puolin aivan mahtava! Aamulla selailtiin Eetun kanssa Krakovan Airbnb tarjontaa Gaggui Kaffelassa samalla teetä hörppien. Ei olla vieläkään saatu tehtyä päätöstä asunnosta. Tämä asunto on nyt tällä hetkellä harkinnassa, mutta muutama sopimusseikka mietityttää, eikä olla siitä lainkaan varmoja. Parempi siis tehdä päätökset vasta perillä ja ottaa ensin väliaikainen majoitus.

Muuttopuuhat edistyy myös hienosti. Ihana kummisetäni perheensä kanssa tuli tänään Harjavallasta asti hakemaan säilytykseen muutamia astialaatikoita <3 Onni on ihana perhe, joka auttaa kaikessa. Äiti ja isäpuoleni puolestaan hakivat eilen heille säilytykseen osan tavaroista. Nyt pitäisi metsästää matkalaukkuja, jotta voi viedä niitä ystävien ja perheen luo, jotta he saavat tuoda mukanaan, kun tulevat Krakovaan ;) Lähinnä mun kenkiä :D Tori.fi on muuten ollut ihan ehdoton tässä muuton yhteydessä. Siellä ilmoitetut jutut ovat menneen lähes heti:O Wau, suosittelen!

Päivällä muuttopuuhien ja asuntojen metsästyksen jälkeen suuntasin todella antoisaan palaveriin Tårgettiin. Ihana tavata uusia huikean inspiroivia ihmisiä!! :) Sain taas ihan uutta virtaa  kaikkeen.

Iltapäivästä puolestaan kokoonnuimme rakkaiden läheisten kanssa Cafe Arttiin ja sieltä extempore vielä illalliselle Di Treviin. Kunnon Turun ravintolakierros siis tullut tehtyä tänään :D Gaggui Kaffela, Tårget, Cafe Art ja Di Trevi. Ihan hyvä saldo yhdelle päivälle.

Ilta puolestaan on sujunut täysin työjuttujen parissa koneella. Nyt silmät lurpsahtaa melkein kiinni, joten seuraavaksi peitto niskaan ja syvää unta. Louise Hayn iltameditaatio saa viimeistellä tämän kivan ja energisen päivän:)

Ai niin ja huomenna otan käyttöön teidän treenivinkit motivaation takaisin saamiseksi. Olette vaan ihan parhaita – kiitos <3 Oli niin hyviä pointteja, että täytyy nostaa niistä muutama erilliseen postaukseen vielä myöhemmin!:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sirpale
    25.2.2016 at 10:28

    Tori.fi on kyllä huippupaikka myydä huonekaluja yms. Tosin osa ostajista on aika aikatauluttomia, siis tarkoittaen, että aikamääre ei oikein pidä :D Mutta siis pääosin positiivisia kauppoja itselläkin edellisestä muutosta.

    • Reply
      monasdailystyle
      29.2.2016 at 16:15

      Joo olen huomannut :D Mutta muuten tosiaan ihan huippu!!!!! :) Ja myös toisinpäin. Pitää muistaa käyttää toria hyväksi, kun/jos tullaan takaisin Suomeen jossain vaiheessa :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *