16.1.2016

Siemennäkkäri

siemennäkkäri1

Siemennäkkäri on über hyvää ja myös todella terveellistä. Tulin taas pitkästä aikaa sitä tehneeksi, kun sain Stockan hyvinvointitilaisuudesta testattavaksi GoGreen Go Raw creacker mix pussin. Se on valmis sekoitus, johon tarvitsee vain lisätä 4dl vettä. Taikina levitetään pellille ja laitetaan 175°C:seen uuniin 45 minuutiksi. Niiin ihanaa ja terveellistä. Mikäli kärsivällisyys riittää, raakaversion voi tehdä 42°C:ssa 10 tunnin aikana.

Itse lisään taikinaan myös oliiviöljyä ja pinnalle ripottelen suolaa.

Mikäli et vielä olet tullut tehneeksi siemennäkkäriä kannattaa pikaisesti testata! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Elina
    16.1.2016 at 23:45

    Näyttääpä hyvälle, tuota pitää kokeilla! Mulla siemennäkkärikokeilut ovat aina kaatuneet siihen, kun en ole viitsinyt ostaa miljoonaa eri siemenlaatua, mutta jos tuollainen valmis mixaus on olemassa niin pakko hankkia se käsiini!! :-D Koostuuko kyseinen mix siis vain eri siemenistä, vai onko siihen pistetty mitään lisäaineita messiin? :)

    Löysin muuten tänään sun vuoden vanhan videon missä puhuit blogin näkyvyydestä. Pakko sanoo että se oli tosi hyvä! Oon nyt itse blogannut kohta 9 vuotta (aloitin 13-vuotiaana), mutta viime vuoden puolella mulle tuli pisin tauko “blogiurani” aikana ja olin postaamatta puolisen vuotta – en siksi että haluaisin lopettaa, mutta ehkä siksi, että olin tehnyt hommaa jo melkoisen kauan. Tottakai tuollainen tauko vei lukijoita mennessään, mutta se sun video toi kyllä lisäinspistä tähän hommaan! Kiitos siitä :-)

    xx
    http://www.herstylishlife.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *