28.12.2015

Back to work

backtowork

Kotona ollaan! Ihana joulu takana, ihanien ihmisten kanssa. ♥ Yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja todella rentoa meininkiä. Pieni joululoma teki kyllä ihmeitä. Ja viimeisenä vielä kaiken päälle 13 tunnin yöunet. KYLLÄ – 13 tunnin yöunet.

Oltiin eilen perillä Turussa iltapäivällä ja lähdettiin heti pienelle hölkkälenkille kotiin päästyä. Teki hullun hyvää päivän autossa istumisen jälkeen. Jalat nimittäin muistuttivat raskaita tunkkeja. Okei, ehkä autossa pitkään istuminen ei ollut ainoa syy siihen. Juustoilla ja suklailla saattoi myös olla oma osuutensa.

Lenkin ja kuuman suihkun jälkeen sujautin uuden ihanan Eetulta lahjaksi saadun silkkisen yöpaidan päälle ja kääriydyin peiton alle. Nukahdin jo kuuden jälkeen ja tyytyväisenä heräsin tänään seiskalta. Voi pojat teki hyvää.

Nyt on taas virtaa ja katse kohti tulevassa. Joulun vietto on aina ihanaa, mutta on myös ihana kääntää sivua ja ottaa seuraavaksi uusi vuosi vastaan.

Miten teidän joulu sujui?? Laittakaahan kommenttia ja kuulumisia tulemaan!! <3 :)

Ps. Youtubessa joulunterkut myös videolla (täällä)! :) 

Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    28.12.2015 at 09:43

    Oli kyllä ihana rentouttava joulu :) nukuin muksun kaa päiväunia,rentouduin ja tietenkin söin liikaa suklaata :D huh onneks tänään salille..

    • Reply
      monasdailystyle
      28.12.2015 at 10:10

      Sama täällä :D Ja ah, päiväunet <3 ;) Ja todellaki – tänään treenaamaan!!! :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *