24.12.2015

Hyvää Joulua

joulu

Ihanaa Joulua kaikille!! :) Täällä ollaan jo Varkaudessa perheen kanssa. Eilinen päivä meni kokonaan ajaessa, mutta vitsit miten ihana ilma oli! Vasta ihan loppumatkasta satoi vähän. Muuten saatiin ajella upeassa auringonpaisteessa  ja leudossa säässä.

Aamulla heräsin ja luin ensimmäisenä Eetun tekemän joulukortin/kirjeen. Se on joka Joulu parasta mitä tiedän:’) Aamupalan jälkeen tein Adrienen joogan ja seuraavaksi saunomaan. Lähetän täältä teille kaikille ihanille virtuaalihaleja ja pusuja <3 Kuullaan pian:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sanna/Beauty Box
  25.12.2015 at 23:02

  Ihanaa joulua Mona! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   26.12.2015 at 09:25

   Samoin Sanna <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *