22.12.2015

Viimetipan Lahjaideoita

joululahjat

Keräsin tähän muutamia helppoja lahjaideoita viimetipassa oleville:) Toivotan myös samalla tsemppiä kaupungilla ja kaupoilla kiertelyyn, siellä tarvitaan nyt kärsivällisyyttä ja aikaa;)

Kirjat ovat aina ihania lahjoja ja esimerkiksi Rakkauden kieli kirja (täällä*) sopii monelle. Myös Tietoinen läsnäolo kirja (täällä*) on oma suosikkini, jonka olen jo antanut lahjana muutamalle tärkeälle ihmiselle.

Saajan etunimen kirjaimella varusteltu muki on kiva persoonallinen lahja! :)

Kosmetiikka on myös varmasti monen mieleen. Lumenella on kivoja miesten sarjan tuotteita ja tällä hetkellä moni nainen ilahtuu varmasti laadukkaista luonnonkosmetiikan tuotteista. Suosittelen erityisesti tyylikkäitä ja ihania Mia Höydön tuotteita :)

Niille joilla on jo kaikkea sopii loistavasti leffaliput!! :) Ne tulee aina käyttöön ja kuka ei tykkäisi käydä leffassa.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä lahjakortit. Ne ovat aina ihania ja itse tykkään erityisesti lahjakorteista, joita pääsen käyttämään itseni hemmotteluun. Esimerkiksi ekokampaajalle (päähieronta + energia leikkaus!:) ), spa hierontaan tai vaikka jalkahoitoon saatu lahjakortti on mitä mainioin. Lahjakortti myös ihaniin pieniin vaateliikkeisiin (Le Follie <3 :) ) ovat loistava idea!

Onko moni vielä suuntaamassa tänään jouluostoksille vai onko kaikki jo hoidettu?? :)

Ihanaa tiistaita kaikille ja kuullaan pian! Täällä valmistaudutaan joulunviettoon ja kohta suunnataan nenät kohti Saloa!

(adlinks/mainoslinkit*)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *