6.12.2015

Koirakuumetta

Olen maininnut muutamaan otteeseen matkakuumeesta, mutta sen lisäksi on myös toista korkeampaa kuumetta ilmoilla. Nimittäin koirakuumetta. Meidän alakerran naapurin ihana uusi tulokas ei yhtään auttanut tätä alati kasvavaa kuumetta. Voi miten ihanaa olisi, kun olisi oma karvakorva ♥ Toistaiseksi saan kuitenkin vain haaveilla perheenlisäyksestä. Allergisia löytyy liikaa perheestä ja toisihan se taas aivan erilaisen vastuun arkeen.

dogs

Pictures from Pinterest boards

Aina voi kuitenkin haaveilla. Miten ihana olisi herärä joka aamu tuollainen karvakorva kainalosta?? ♥ Voi sitä rakkauden määrää mitä koirilta saa. Ei ole päivää, ettenkö ikävöisi omaa edesmennyttä koiraani Donnaa, jonka kanssa elin oman nuoren aikuisen arkeni.

Onko siellä muilla samat kuumeet ilmassa? Jos siellä on muita koirahaaveilijoita niin laittakaahan kommenttia mikä koirarotu teillä on päällimmäisenä mielessä? :)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Tanja
    6.12.2015 at 16:13

    Itsekin olen aina halunnut koiran, tähän elämäntilanteeseen ei vaan nyt sovi :) tulevaisuudessa sitten. Staffi tai amstaffi on ollut rotuna ajatuksissa jo pidemmän aikaa, mutta en siitäkään ole varma niiden jalostuksen takia. Niiltäkin kun tuppaa löytyä perimässä sairauksia. Ehdottomalla nounou listalla on nuo jalostetuimmat rodut joilla rakenteellisia ongelmia ja sairauksia. En halua tukea sellaista jalostustoimintaa :/

    Kyllä se koira minulle tulee sitten joskus, sanokoot kuka mitä tahansa vaan :D

  • Reply
    Anna
    6.12.2015 at 20:07

    Kauhea koirakuume meillä. Ennestään Elma 3v. ranskis kaipaisi jo kaveria perheeseen. Ei voi edes sanoin kuvailla miten tuo pullero tuo iloa elämän!

  • Reply
    Jii
    7.12.2015 at 12:01

    Täällä myös yksi koirakuumeilija ilmoittautuu…rotuna ehdottomasti labbis! Ja tässä linkki, joka ei ainakaan helpota koirakuumetta http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/04/puoli-seiskan-pentukamera-247 :)

  • Reply
    Elviira
    7.12.2015 at 19:07

    Kanssani häärii 4-vuotias Japaninpystykorva uros, jonka olemukseen ja tietysti ulkonäköön ihastuin heti. (: Jatkossa, parin vuoden sisään olen ajatellut “pelastaa” rescuekoiran, joita hyvin paljon Suomessakin majailee ilman omistajaa.. Mm. vinttikoirarodut kiinnostavat myös, todella hellyyttäviä ja rauhallisia.

  • Reply
    Viola
    7.12.2015 at 22:53

    Äidin labbikset <3 <3 <3

  • Reply
    Pillo
    8.12.2015 at 08:26

    Bichon pennusta haaveilen se kun sopii myös allergiselle ja ovat sen lisäxi että ovat suloisia niin myöskin älykkäitä seurakoiria jota on tullut seurattua lähipiirissä. TV:stä että kirjallisuudesta.

  • Reply
    Nepsu
    9.12.2015 at 12:06

    Täälä kanssa kova koirakuume! Ensiasunto juuri ostettu ja jossain vaiheessa tulossa karvaturri. Haaveilen novascotiannoutajasta <3 Koiran nimi ja sukupuolikin jo päätetty valmiiksi :D

  • Reply
    Tiina
    14.12.2015 at 12:00

    oma koirani on adoptoitu Romaniasta ja se oli paras päätös mitä koskaan olen tehnyt<3 harkitsettehan tekin adoptoinnin mahdollisuutta kun aika koiran hankinnalle jossain vaiheessa tulee :) Ja aivan yhtä ihania persoonia nämä kodittomat koirat kuin suomesta ostetut rotukoiratkin.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *