5.12.2015

Värit

malesiamalesia4
malesia5malesia3
malesia2

En tiedä johtuuko tästä pimeästä kaudesta ja jatkuvista sateista, mutta viimeaikoina olen ollut todella väsynyt ja energiat ovat olleet vähissä. Kaipaan värejä. Tuntuu, että motivaatio on todella vähissä ja inspiraatiota toteuttaa asioita vielä vähemmän. Toivottavasti tämä on nopeasti ohi menevä tila ja fiilikset nousevat pian. Viime vuonna tähän aikaan oli aika erilaiset tunnelmat. Odottavat. Jännitys oli käsin kosketeltavaa ja katse oli tulevan vuoden seikkailuissa. Enkä tarkoita, ettenkö nyt odota ensi vuotta ihan yhtä onnellisena. Ehkä tämä hetkellinen synkistely onkin vain ikävää. Malesia jätti ison jäljen sydämeen. Nyt pitää vaan tsempata ja nauttia kaikista ihanista asioista täällä kotona Suomessa. Onneksi joulukin on jo aivan kulman takana.

Onko siellä muita, jotka huomaavat näiden pimeiden kuukausien vievän ylimääräistä energiaa?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pillo
    8.12.2015 at 08:37

    Täällä aamutuimaan jo katselen sinun kuvia ja se valon määrä värien lisäxi mikä välittyy näistä saa mielen niin hyväxi, kiitos siitä.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *