4.12.2015

Helsingissä

lillaroberts00
lillaroberts01
lillaroberts11
lillaroberts10
esprit
helsinki

Tiistai ja keskiviikko hujahti ihan yhdessä silmän räpäyksessä Helsingissä. Vietimme Xenian kanssa kaksi päivää työjuttujen parissa. Siinä sivussa käytiin myös kokeilemassa hääpukuja ja vietimme piiiiitkästä aikaa laatuaikaa yhdessä. Vedet silmissä sai taas nauraa. Xeni on ihana ja tuli kyllä ikävä samantien, kun lähdin takaisin kotiin.

Yö vietettiin Helsingin uudessa Lilla Roberts hotellissa. Pääsimme testaamaan heidän upeita puitteita blogien kautta ja iso kiitos menee kyllä koko hotellin henkilökunnalle. Hotellin sisustus on aivan huikean kaunis ja siitä saikin paljon inspiraatiota myös kodin sisustukseen. Suihkun kosmetiikkana oli luonnonmukaisia tuotteita(♥!)  ja aamupala hotellissa oli laadukas, puhumattakaan ravintolan upeista puitteista. Suosittelen todella todella lämpimästi hotellia kaikille Helsingissä yöpyville :)

Tämä viikko on kyllä ollut kiva, mutta samalla ihan järkyttävän kiireinen. Olen jotenkin vetänyt magneetin lailla puoleeni tällä viikolla myös kaikkia teknisiä ongelmia. Tietokoneen muistikortin lukija on rikki, postin toimitusten kanssa on ongelmia enemmän kuin tarpeeksi ja puhelinkin reistailee. Hikipisarat otsalla tullut siis taisteltua tällä viikolla monen jutun kanssa. Ei sovi mun kärsimättömälle luonteelle. Onneksi tänään illalla on luvassa rentoa meinkinkiä ihanassa seurassa. Blogitytöt tulevat nimittäin Turkuun ja vietetään pikkujouluja :) Otan kameran mukaan, joten kuvia tulossa myöhemmin! :)

Nyt aivan ihanaa viikonloppua kaikille ja kuullaan pian <3 <3


Ps! Viikonloppuna on loistavia tarjouksia menossa!! :)
♥Zalandon juhla-asujen kamppis löytyy täältä*- ihan hurja määrä kaikkea ihanaa juhlatuotetta alessa!!! :)
♥Ja Boozt.com puolestaan tarjoaa 25% alen UPEISTA laukuista täällä*!!! :)
Kannattaa pysyä hereillä jouluun asti kaikkien nettikauppojen joulukalentereissa, ihan huippuja tarjouksia nimittäin menossa! :) Koitan ehtiä poimia aina omia suosikkeja tänne postauksien yhteyteen! :)
(adlinks*)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *