3.12.2015

Kiire on huono tekosyy

adidas2sneakers

Mikä siinä on, että kun arjessa on hullun kova kiire niin tuntuu, että on aina niin helppo sanoa itselleen, että skippaan treenin ja teen vasta huomenna. Näinhän se ei missään nimessä saisi olla. Vaikka on miten kova kiire tahansa pitäisi aina oma hyvinvointi laittaa edelle. Kiireenkin pystyy hallitsemaan paljon paremmin, kun voi hyvin ja on saanut energiaa liikunnasta. Myönnän kuitenkin itse sortuvani tähän liian helposti.

Aionkin tänään liimata aarrekarttaani ja työpöydän eteen ison lapun: VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN. LIIKU EDES 20 MINUUTTIA.

Jo 20 minuutin HiIT treenillä tai edes kehoa huoltavalla joogalla on hurjan positiivinen vaikutus sekä mieleen, että kehoon. Työnteko ja kiireet pystyy käsittelemään paremmin ja myös työn tehokkuus nousee.

Haastankin siis kaikki muut kaltaiseni tekosyiden keksijät tänään siirtämään tekosyyt syrjään. Mikäli aikaa oikeasti ei löydy ennen tai jälkeen töiden niin hätäratkaisu voi hyvin olla kahvitauon muuttaminen treenitauoksi. Juokse 20 minuuttia portaita ylös ja alas tai lähde kiertämään kortteli muutamaan kertaan ympäri. Työt sujuu taatusti jouhevammin lyhyen treenin jälkeen ja olo on parempi. Kiire ja stressi tuntuu paljon kevyemmiltä liikunnan tuottaman hyvänolon jälkeen.

Energistä päivää kaikille ja annettaan kiireen aiheuttaville tekosyille kyytiä ;) Muistetaan laittaa oma hyvinvointi aina etusijalle.


(Kuvien tuotteet saatu: Paita & kengät, Adidas (samantyylinen täällä &  täällä) / Housut, Nly sports (täällä) /mainoslinkit )

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  he1skanen
  4.12.2015 at 17:11

  Osui ja uppos! :D Ensiksi olin kipeänä lähes kaks viikkoa ja kolmas oli “kiirettä”. Teksti kuitenki iski ja kolmen viikon treenitauko sai luvan päättyä ja menin tänään “edes hetkeksi” treenaamaan. No siitä hetkestä tulikin 40 min tehokasta treeniä ja sen jälkeen mieli katossa. Kiitos Mona! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.12.2015 at 17:14

   Mahtavaa!!! :D <3 Ja se on just näin. Kun päättää et hetkikin riittää niin tulee tehtyä helposti enemmänkin ja olo on aina parempi jälkeen :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *