28.11.2015

Vinkki parempiin Instagram kuviin

nikonD750

Olen jo varmaan tuhanteen kertaan hehkuttanut testissä olevaa Nikonin D750 runkoa. Hehkutan taas uudelleen. Tämä ihanuus ei voi liikaa hehkutusta saada osakseen ;) Huippulaadukkaat kuvat ovat tietysti tämän tykin ensimmäinen juttu, mutta toisena myös ihan äärimmäisen kätevä ja näppärä wifi toiminto! Kamerassa on sisäänrakennettu wifi, jolloin sen voi yhdistää suoraan kännykkään ja siirtää upeita järkkärikuvia samantien vaikka instagramiin ladattavaksi. Nikonin WMU siirto-sovellusta käyttämällä saa myös napattua kuvia wifin ansiosta, jolloin kännykkä toimii tavallaan kaukolaukaisimena. Aika täydellinen someammattilaisten ja bloggaajien työväline siis kyseessä!! :) Vielä, kun kääntyvä näyttö kääntyisi myös sivulle olisi tämä runko 10+. Videoita kuvatessa nimittäin tuo kääntyvä näyttö on enemmän, kuin tarpeellinen. Pienellä tutkimuksella olen todennut, että siihen tarkoitukseen lienisi loistava vaihtoehto D5200.

Itse lisään lähes 99% instagram kuvista juuri tällä Nikonin järkkärillä otettuna ja tämä wifi toiminto helpottaa ja nopeuttaa hommaa todella paljon. Esimerkiksi reissussa on ihan super näppärää, kun saa samantien vaikka kahvilassa järkkäriltä siirrettyä kuvan kännykkään, eikä tarvitse odottaa tietokoneelle pääsyä ja käydä läpi ensin kaikkia editointivaiheita.

Instagram kuvien muokkaus onkin sitten ihan oma juttunsa! Onko teillä jokin tietty filtteri jota käytätte tai tykkäättekö tehdä koko instagram fiidistä yhtenäisen? :) Rakastan itse katsoa huolella tehtyjä instatilejä, ne ovat niiiiin inspiroivia! Olisiko instasuosikit postaukselle halukkuutta?? :)

Kamerat ja valokuvaus on kyllä aihe, josta jaksan höpöttää ja jauhaa monen monta tuntia. Ihanaa, kun ympärillä on ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samasta aiheesta. Ainakin René on yksi näistä, joka jaksaa innostua pienimmistäkin kameroihin liittyvistä jutuista ;)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    monasdailystyle
    28.11.2015 at 16:33

    Tosi monella Canonillakin oon räiskinyt ja ihania on nekin. Esim 6D:ssä myös wifi!! :)
    Ja hei kiva kuulla, tarkempaa insta muokkaus postausta siis työn alle :)
    Tää D750 on täyskenno ja nyt käytössö 85mm 1.4 asukuvissa (IHANA, IHANA & kerran vielä IHANA!!!!!) ja sit muuten käytän tosi paljon kuvaamisessa 50mm 1.4 putkea – todella monipuolinen ja sopiva mun käyttötarkoituksiin. Laajis olis vielä hyvä olla käytössä, mut luulen, että vois jäädä vähemmälle.
    Ihanaa kuvauksellista joulunodotusta sulle myös <3 Just edellis illalla kuvailin kaupungin jouluvaloja ja salaa toivoin valkoista maata;)

  • Reply
    Mari
    28.11.2015 at 17:36

    70D:ssä myös wifi ja näyttö kääntyy sivulle :)

  • Reply
    monasdailystyle
    29.11.2015 at 10:27

    Jep, tuo kortti on tosi näppärä, jos ei kamerassa wifiä! :) Nikonin sovellluksella saa muuten rawit suoraan muutettua puhelimeen, mutta Olypuksen sovelluksella näkyyv vaan jpg kuvat. Veikkaan, että tulossa päivityksiä siihenkin tulevaisuudessa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *