20.11.2015

Täydelliset valkoiset farkut!

*sisältää mainoslinkkejä*
valkoiset-farkutvalkoiset farkut

Paita Vila / Farkut Noisy May

valkoiset farkut

Oh FINALLY!!!

Vihdoinkin löysin TÄYDELLISET valkoiset farkut ja vielä revityt sellaiset!!! Oi tätä materiaalionnea :D Oon testannut liian monia valkoisia farkkuja ja joutunut AINA pettymään. Yleensä kangas on aivan liian ohutta ja näytän todella koomiselta valkoisissa farkuissa. Tai oikeastaan rivolta. Monesti myös sopivaa kokoa on ollut mahdotonta löytää ja nyt – nyt kävi kertaheitolla flaksi. Valkoisten farkkujen löytäminen vähän muodokkaammalle takapuolelle ja reisille ei ole helppoa, mutta odotus on kannattanut;)

Olen tehnyt yhteistyötä suomalaisen nettikaupan House of Brandonin kanssa tämän syksyn ja talven ajan ja täytyy sanoa, että heidän toiminta on kyllä mennyt yli kaikkien odotusten. Voin helposti sanoa House of Brandonin nousevan yhdeksi parhaiten toimivaksi nettikaupaksi. Tilaukset saapuu jopa seuraavaksi päiväksi ja tuotteet ovat aina pakattu todella siististi ja vaatteet ovat loistavassa kunnossa. Harmillisen usein nimittäin tämä ei nettitoimituksissa ole itsestäänselvää. Valikoima on myös kohtalaisen hyvä ja näyttää jatkuvasti myös laajenevan. Erityistä plussaa saa hyvä merkkivalikoima. Omia suosikkejani ovat mm. Nike, Vila ja Dr. Denim. Tulen varmasti poimimaan enenevissä määrin vinkkejä tästä huippu hyvästä nettikaupasta. Heidän kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä ja suositella myös teille heidän palvelujaan. :) Asiakaspalveluun panostamisesta kertoo mielestäni myös todella vahvasti se, että postin lakosta huolimatta he lupaavat nopeat toimitukset, jotka tulevat nyt poikkeuksellisesti matkahuollon kautta. Melko ripeää ja hyvää toimintaa jollen sanoisi. Hienoa House of Brandon!

Edellä mainitsemieni merkkisuosikkieni lisäksi nyt uutena suosikkina näiden housujen jälkeen voin listata Noisy mayn!!!! Mulla ei ole aikaisemmin ollut merkin farkkuja. Noisy Mayhan on Vero Modan alabrändi, mutta itselläni on mennyt se jotenkin täysin ohi aikaisemmin. Onko merkki teille tuttu??:) Toivottavasti loistava ensivaikutelma säilyy myös käytön jälkeen.

Nyt siis tarkemmin näihin kuvissakin näkyviin valkoisiin revittyihin farkkuihin! Kangas on riittävän jämäkkää, ettei jokainen muhkura näy ja korostu reisistä ja takapuolesta. Vyötärö tulee riittävän korkealle, ettei tarvitse jokaisella kyykistyksellä pelätä vaon vilahtavan. Revityt kohdat ovat sen verran maltillisia, ettei koko reisi tupsahda kohtien läpi. Pituus on nilkkamittainen, jolloin lahkeet eivät jää tällaiselle perjalkaiselle ruttuisiksi!:D Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä nämä farkut tuntuvat kuin trikoilta jalassa – super mukavat. Jos nämä tulevat olemaan käytössä yhtä huikeat mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää olen valkoistenfarkkujen taivaassa :D Raportoin teillekin vielä fiiliksiä myöhemmin:)

Kuvissa näkyvä Vilan paita* puolestaan on tämän syksyn aikana noussut käytetyimmäksi neuleeksi. Malli on ihanan rento ja samalla kuitenkin naisellinen. Kröhöm, minulla on jo näitä kaksi :D Kun toinen on pesussa voi toinen olla päällä;) Myös parhaalla ystävälläni on tämä sama paita, joten ollaan oltu useasti paitasiskoksia;)

Farkut löytyvät TÄÄLTÄ* ja ovat nyt vielä alessa!! :)

Täällä alkaa nyt kodin siivous. Innostuin sisustamisesta taas kunnolla, kun haettiin aamulla veljen kanssa meille vihdoin ja viimein työpöytä!!! :D Siitä kuvia tulossa myöhemmin.

Nyt ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille <3

(tuotteet saatu/mainoslinkkejä)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Laura
    20.11.2015 at 17:31

    Jotenkin tosi kaunis väriyhdistelmä valkoinen ja harmaa. :) Mä en jotenkin vaan osaa käyttää valkoisia housuja muulloin kuin kesällä, vaikka monesti näkee hyviä ideoita, miten ne sais sopimaan muihinkin vuoden aikoihin. Kuten vaikkapa sulla nyt. Omat valkoiset farkut on vahapintaista kangasta. Se tekee niistä kivan paksut, niin ettei näy läpi koska se on myös mun kauhuskenaario valkoisten farkkujen osalta :D

    Hyvää viikonloppua! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 18:26

      Valkoinen/harmaa yhdistelmä on ihan mun lemppari:) Mulla myös usein talvella tummat vaatteet päätyy päälle vaikka tykkään melkein enemmän vaaleista kokonaisuuksista. Kai sitä automaattisesti laittaa itsensäkin tummaksi, kun ulkona on sysipimeää :D
      Oi vahapintaiset farkut on tosi kivat, toimii varmasti valkoisissakin! :)
      Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

  • Reply
    Saara
    21.11.2015 at 07:09

    Oletko huomanmut, että myös Liu Jo:lla on valkoisia farkkuja, esim. Rampy high -mallissa josta muistaakseni pidit?

    • Reply
      monasdailystyle
      21.11.2015 at 11:33

      Joo!! :) Tosi kivoja, mutta ei valitettavasti oo ollut mun vartalolle hyviä. Pitää tosin kokeilla uusia malleja, josko niihin olisi tullut jotain muutoksia!! :) Lio Jo:t on ihania <3 :) Olis kiva, kun niiltä löytyis myös the valkoiset farkut!! :)

  • Reply
    Krista
    21.11.2015 at 14:22

    Hei, tosi upeat pökät! Saako udella mitä kokoa sulla on ja kuinka pitkä oot? Itsekin valkoisista farkuista haaveillut mutta ei oo löytynyt sopivia. Kiitos =)

    • Reply
      monasdailystyle
      21.11.2015 at 18:11

      Joo tottakai!! Eli otin kokoa 29/32 :) Oon vähän reilu 170 pitkä, MUTTA mulla on tosi lyhyet jalat :D Monella 160 pitkällä on samanpituiset jalat mitä mulla.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *