11.11.2015

Sporty

*sisältää mainoslinkkejä*
treeni4treeni5
treeni2treeni3

Housut, Nly Sport (täällä)* // Takki, Adidas(täällä)* // Toppi, Adidas (täällä)* (*giveaway/adlinks)

Pitkästä aikaa sporttisempia asukuvia. Hoksasin, että wifin ja kännykän avulla saan aika näppärästi napattua muutamat asukuvat täällä kotonakin päivänvalon aikaan;) Joten pieniä asuvilahduksia saattaa tulla taas useamminkin vaikka päivät koko ajan pimenevät entisestään.

Adidaksen keltainen treenitakki on ihan huippu! Se on ihana laittaa aamutreeneissä topin päälle ja heittää vaan nopeasti pois, kun hiki alkaa virrata. Takki menee myös loistavasti ulkolenkeillä kevyen ulkotakin alla. Nly Sportin mustat pöksyt puolestaan ovat nyt jo jääneet pelkiksi sisähousuiksi. Lahkeiden alaosat ovat hauskasti kevyttä “verkko” matskua, joten näillä ei enää ulkona juuri tarkene;)

Palataan taas pian ja ihanaa keskiviikko iltaa kaikille <3

Muistakaa käydä osallistumassa aamulla julkaistuun arvontaan täällä!! :) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *