10.11.2015

Aurinkoa ja punaiset huulet

thuesday

Voiko oikeasti ihanampaa marraskuista päivää toivoa?! Aamulla satoi vielä vettä, mutta päivällä kaupungilla käydessäni aurinko paistoi ihanasti! Normaalisti marraskuu on se vuoden super synkkä kuukausi, mutta tämä vuosi on kyllä todellinen (ihana) poikkeus:)

Auringon lisäksi väriä päätyi tänään myös huulille. Diorin super punainen huulipuna pitää pintansa suosikkieni joukossai vaikkei luonnonmukainen olekkaan. Vastaavaa luomuversioista joutunen tovin vielä etsimään.

Nyt palaan takaisin puurtamaan videon leikkaamisen pariin. Pian luvassa kivaa arvontaylläriä youtuben puolella, joten käykäähän jo etukäteen tilaamassa kanava täältä;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *