1.11.2015

Syksyn treenimuutokset

treenit

Täällä ilmoittautuu nyt yksi ihan överi-innostunut kotitreenaaja! Jotkut teistä saattavat muistaa, että olen haaveillut ja puhunut jo monta vuotta juoksumatosta ja/tai spinning pyörästä kotikäyttöön. No nyt vihdoin ja viimeinkin sain aikaiseksi tilattua tuon pyörän! Hypin ja pompin täällä melkein tasajalkaa;) Nyt vain kuumeisesti odottamaan, että fillari tulee perille asti ja pääsen aloittamaan aamufillaroinnit. Jippiiiiiiii!!! Syksyn treenit saavat täten kunnon lisäpuhdin. Olen itseasiassa aloittanut myös Kaylan treenit taas aivan alusta, mutta niistä juttua vielä myöhemmin :)

Fillarin kanssa kävi vielä ihan järjettömän hyvä tsäkä sillä kurkin sitä jo muutama viikko sitten XXL:n verkkokaupasta ja tänään, kun taas menin pyörää haaveilemaan oli sivuilla 20% extra tarjous uutiskirjeen tilaajille! Tämä sinetöikin päätöksen sekunnissa ja pyörän tilaus lähti aika sukkelaan eteenpäin;) Nyt vaan jännityksellä odottelemaan!! JEEEE :D

Sanoinko jo, että olen hiukan innoissani? ;)

Follow on FACEBOOK  // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    ida
    2.11.2015 at 10:16

    Hei! Olisi ihanaa jos tekisit videon kotitreenaamisesta :) Siis kuinka usein milloin ja millaista treeniä teet. Aloitin juuri itse kotitreenauksen kuntosaliin kyllästyessäni ja tuntuu siltä että ohjeita ja mahdollisuuksia olisi vaikka kuinka paljon.

    • Reply
      monasdailystyle
      2.11.2015 at 10:56

      Jes, iso kiitos videopostaustoiveesta (kääk mikä sana :D ) !! Laitan ehdottomasti toteutukseen :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *