26.10.2015

Panosta ja pihistä: luonnonkosmetiikan käsivoide

Vuorossa pitkästä aikaa panosta ja pihistä postausta. Tällä kertaa vertailussa kosmetiikkaa ja erityisemmin vielä luonnonkosmetiikan puolelta käsivoiteet. Käytän käsivoiteita vuodenaikojen mukaan. Kesällä  vain vähän, mutta syksyllä voiteiden käyttö moninkertaistuu. Iho tuntuu järkyttyvän vuosi vuodelta enemmän kylmää ilmaa ja ensimmäiset viimat saavat kädet rutikuiviksi ja myös muu iho kaipaa normaalia enemmän kosteutta.

Voiteiden käytön lisäksi kannattaa ilmojen viiletessä kiinnittää erityistä huomiota myös riittävään veden juontiin. Se helposti saattaa vähentyä, kun kylmässä ilmassa ei huomaa veden tarvetta niin nopeasti mitä lämpimillä keleillä. Vesi on ehdottomasti yksi hyvän ihon tärkeimmistä elementeistä, joten sen tärkeyttä ei voi kyllin korostaa.

Mutta nyt näihin ihaniin luonnonkosmetiikan käsivoiteisiin, joista saa apua syksyn kuivaamiin käsiin.

panostajapihistakasivoide

BENECOS 5,60€  (täällä*) & MIA HÖYTÖ 18€  (täällä*) / adlinks*

Benecos käsi- ja kynsivoide Tyrni & Appelsiini 75ml

Ihanan tuoksuinen Benecos merkin käsivoide levittyy helposti ja jättää käsiin raikkaan tunteen. Tyrni & Appelsiini huumaa raikkaalla tuoksulla ja mielestäni tämä on ehdoton “käsilaukkuvoide”. Voide jota lisäillä pitkin päivää aina, kun kaipaa kosteutta käsille ja kynsinauhoille. Itselläni lähti kylmien ilmojen (ja okei vähän myös stressin) takia kaikki kynnet ja nyt olenkin tehokuurilla kärsineiden kynsinauhojeni kanssa. Tämä tehoaine pitää sisällään ihanaa tyrnitiivistettä sekä appelsiinikuoren öljyä. Love it! Loistava käsivoide päivittäiseen käyttöön, joka poistaa käsistä karhean tunteen kertaheitolla.

Mia Höytö Pumpuli pehmentävä ja siloittava käsivoide 50ml

Mia Höytö tuotteet ovat tulleet itselleni nyt syksyllä tutuiksi ja olen kyllä totaalisen rakastunut näihin. Pelkkä design tuotteissa on kertakaikkisen ihana. Pumpuli käsivoide onkin paraatipaikalla vartalovoiteen kanssa yöpöydän vierellä. Pumpuli käsivoide on vähemmän nestemäinen mitä Benecos. Se imeytyy hieman Benecosta nopeammin, mutta jättää yhtälailla kädet pehmeän ja sileän tuntuisiksi. Pumpulin tuoksu on huomattavasti miedompi ja “voidemaisempi” mitä Benecos voiteen ja sopii täten paremmin niille, jotka kaipaavat hyvin neutraalimman tuoksuista tuotetta käsivoiteeksi. Itse käytän Mia Höytö Pumpuli voidetta iltaisin ennen nukkumaan menoa. Valelen tällä ihanalla hoitavalla tuotteelle kädet, ranteet sekä kynsinauhat ja koen, että tuote on nimenomaan loistava “tehohoitona” yöllä. Tällöin se saa rauhassa vaikuttaa käsillä koko yön. Nopean imeytymisen puolesta tuote toki sopii loistasti myös päiväkäyttöön, mutta itse koen tällaisten tyyriimpien tuotteiden palvelevan parhaiten nimenomaan pitkäaikaisessa käytössä. Minun tulee päivän mittaan pestyä käsiä niin moneen kertaan, että ihana tuote menisi moneen kertaan liian nopeasti hukkaan..

Onko siellä muita, joille käsivoiteet ovat nyt syksyllä taas kovassa käytössä?

* tuotteet saatu testattavaksi Biodelly.fi ja Mia Höytö kautta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *